Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost o nouă zi plină de fotbal la Telekom Sport! Aici ai toate rezumatele zilei din Germania şi Italia

VIDEO | A fost o nouă zi plină de fotbal la Telekom Sport! Aici ai toate rezumatele zilei din Germania şi Italia

Bundesliga

Comentarii

Marţi cu mult fotbal la Telekom Sport. 4 meciuri din Bundesliga şi un duel din Serie A au putut fi urmărite marţi seara la postul nostru de televiziune. Ai rezumatele partidelor, mai jos.

În Italia, Bologna şi Milan au oferit un meci tern, fără reuşite spectaculoase. Oaspeţii au terminat în 10 după ce Bakayoko a fost eliminat, iar pe final, Palacios putea deschide scorul pentru Bologna. AC Milan rămâne pe 4 cu 27 de puncte, în timp ce Bologna cu 12 puncte e pe locul 18.

A fost în schimb spectacol în Germania. Borussia şi Dusseldorf au oferit unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Borussia pierde primul meci din Bundesliga din acest sezon, 1-2 cu Fortuna. Lukebaio şi Zimmer cu o super reuşită au marcat golurile gazdelor. Paco Alcacer, care a fost rezervă în acest meci, a intrat şi a făcut 2-1.


La Berlin, Hertha şi Augbsurg au avut o primă repriză senzaţională. A fost un meci cu goluri multe , dar toate s-au dat în primele 45 de minute. Leckie şi Duda au marcat pentru Hertha Berlin, în timp ce Hinteregger şi Koo-Ja Cheol au punctat pentru oaspeţi. Hertha Berlin e pe locul 7, în timp ce Augsburg e pe 13 cu 9 puncte mai puţin în clasament decât Berlinezii.

WfL Wolfsburg a trecut fără probleme de VfB Stuttgart. Gazdele s-au impus cu 2-0 în faţa unui stadion arhiplin şi într-o atmosferă cu adevărat specială, dedicată sărbătorilor de Crăciun. Guilavogui şi Weghorst au marcat în minutele 24 şi 44 pentru gazde care urcă pe 6 în clasament cu 25 de puncte. Stuttgart e pe 16, cu 14 puncte şi a fost depăşită de Fortuna Dusseldorf.

În primul meci al zilei din Germania, Gladbach a învins-o pe Nurnberg cu 2-0. Thorgen Hazard a ratat un penalty pentru gazde în prima parte, dar tot el a deschis scorul la două minute de la reluare. Alex Plea a înscris pe final după un contraatac şi Borussia s-a impus cu 2-0, păstrându-şi palmaresul impresionat de pe teren propriu: 8 victorii în 8 meciuri disputate în acest sezon. 

Afla mai multe despre: telekom sportrezumatele zileiac milanborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare