Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost SCANDAL în vestiarul Barcelonei. Messi şi-a pierdut cumpătul! ”Şi-a pus la zid un coechipier”

VIDEO | A fost SCANDAL în vestiarul Barcelonei. Messi şi-a pierdut cumpătul! ”Şi-a pus la zid un coechipier”

FC Barcelona

Comentarii

Înfrângerea umilitoare a Barcelonei din returul semifinalei UEFA Champions League a lăsat urme adânci în sufletul lui Lionel Messi.

După ce arbitrul a fluierat finalul meciului, Messi a analizat scurt, cu o privire, fericirea din chipul surporterilor şi jucătorilor lui Liverpool, iar apoi s-a dus la vestiar, acolo unde, potrivit englezilor de la The Guardian, a izbucnit în plâns.

Dar asta n-a fost totul. Spaniolii au aflat că în vestiar, Leo Messi a izbucnit la adresa anumitor coechipieri, iar primul vizat a fost Ousmane Dembele, francezul care în minutul 90+6 în meciul tur s-a jucat cu o ocazie incredibilă. Reacţia super starului argentinian a fost una de vizbilă nemulţumire chiar şi pe teren, imediat după ce Dembele a ratat.

Aseară, francezul a coborât la vestiare alături de coechipierii săi, iar presa spaniolă scrie că a fost atacat dur de Messi şi alţi doi dintre liderii vestiarului blaugrana. La zona mixtă de altfel, imaginile cu Leo Messi spun totul. Argentinianul era vizibil iritat şi nervos şi nu a scos nici măcar un cuvânt. 

 

 

Ousmane Dembele are 21 de ani şi a costat-o pe FC Barcelona mai mult de 100 de milioane de euro. În 66 de meciuri jucate pentru Barcelona, Dembele a marcat 18 goluri. Ocazia monumentală din meciul tur, cea care l-a iritat cumplit pe Leo Messi, o puteţi urmări mai jos.
 

Afla mai multe despre: leo messiousmane dembele 

viewscnt
Articole similare