Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost show total în PSG - Bayern 0-1. Parizienii, în careul de aşi! Rezumatul meciului

VIDEO | A fost show total în PSG - Bayern 0-1. Parizienii, în careul de aşi! Rezumatul meciului
Comentarii

PSG s-a răzbunat pe Bayern pentru înfrângerea din finala sezonului trecut şi s-a calificat în semifinalele Champions League.

După succesul cu 3 la 2 de la Munchen, parizienii au atacat şi în retur şi au ratat pe bandă rulantă. În centrul atenţiei a fost Neymar. Brazilianul şi-a creat o sumedenie de ocazii, pe care le-a irosit cu lejeritate. Bara i--a salvat în două rânduri pe bavarezi, care s-au trezit în finalul reprizei. Chupo Moting a înscris din nou împotriva fostei sale echipe, iar golul le-a dat aripi băieţilor lui Hansi Flick. Înaintea pauzei, Alaba a fost foarte aproape să marcheze un gol de excepţie, chiar în meciul în care l-a egalat pe Ribery în topul prezenţelor la Bayern. Actul secund nu a mai fost atât de spectaculos. Neymar a mai trecut o dată pe lângă gol, iar Bayern s-a impus cu 1 la 0, scor insuficient pentru calificare. PSG bifează a doua prezenţă consecutivă în semifinalele Champions League şi a treia din istorie.

"Cred că am meritat să ne calificăm după această dublă, echipa a luptat, a căutat posesia, a atacat. Cred că s-a calificat echipa mai bună. Anul trecut, ei ne-au învins şi au devenit campioni, acum noi am fost mai buni şi mergem în semifinale", a spus Di Maria, la finalul meciului.

PSG şi Chelesa sunt primele semifinaliste ale acestui sezon din UCL, iar celalalte meciuri sunt Dortmund - City (1-2 în tur) şi Liverpool - Real Madrid (1-3 în tur).

 

Afla mai multe despre: psgbayernuefa champions league 

viewscnt
Articole similare