Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO A fost spectacol în tribune la UTA - Dinamo! Suporterii celor două echipe au făcut o atmosferă mai ceva ca în Liga I

VIDEO  A fost spectacol în tribune la UTA - Dinamo! Suporterii celor două echipe au făcut o atmosferă mai ceva ca în Liga I

Dinamo București

Comentarii

Stadionul ”Motorul” din Arad a devenit neîncăpător la meciul dintre UTA şi Dinamo, din şaisprezecimile Cupei României. Arădenii au fost eliminaţi, dar fanii şi-au susţinut favoriţii pe întreaga durată a partidei.

4.000 de locuri are Stadionul ”Motorul”, pe care s-a disputat partida dintre UTA şi Dinamo, din şaisprezecimile Cupei României, încheiată cu victoria echipei din Ştefan cel Mare, scor 3-1. Meciul s-a disputat cu casa închisă, iar fanii arădenilor au fost în prim-plan din primul până în ultimul minut. Fumigenele roşii, steagurile şi pasiunea suporterilor au încins atmosfera la Arad. 

Nici fanii lui Dinamo nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au primit aproximativ 300 de bilete, dar s-au făcut auziţi pe micuţa arenă. 

Echipa lui Uhrin a jucat în acest sezon două meciuri de acasă pe Arena Naţională, cu Universitatea Craiova şi cu FC Botoşani, partide la care au asistat de fiecare dată aproximativ 8.000 de fani. În rest, atunci când au jucat pe stadionul din Ştefan cel Mare, dinamoviştii au avut mai puţin de 2.000 de suporteri alături. 

Afla mai multe despre: dinamoutasuporterigalerie 

viewscnt
Articole similare