Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A fost spectacol pe Parc des Princes la PSG - Napoli. Di Maria egalează în prelungiri cu un gol superb, dar francezii rămân pe loc de Liga Europa

VIDEO | A fost spectacol pe Parc des Princes la PSG - Napoli. Di Maria egalează în prelungiri cu un gol superb, dar francezii rămân pe loc de Liga Europa
Comentarii

Paris Saint-Germain a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 2-2, în compania echipei Napoli, în runda a treia din Grupa C a Ligii Campionilor.

Napoli a condus în două rânduri, însă nu a reuşit să îşi menţină avantajul până la final, fiind egalată în prelungirile întâlnirii.

În urma acestei remize, Napoli rămâne pe locul secund în grupă, cu cinci puncte, la un punct de liderul Liverpool, în timp ce PSG se află pe trei, poziţie de Europa League, cu patru puncte. Steaua Roşie, învinsă miercuri de Liverpool cu scorul de 4-0, este ultima în grupă, cu un punct.

În partida dintre PSG şi Napoli, Lorenzo Insigne a deschis scorul în minutul 29, cu un lob superb, după o pasă ideală a lui Jose Callejon.

În minutul 61, gazdele au egalat graţie autogolului lui Mario Rui, după o centrare a lui Thomas Meunier.

În minutul 77, Dries Mertens a readus-o în avantaj pe Napoli.

În prelungirile partidei, mai exact în cel de-al treilea minut, Angel Di Maria avea să egaleze cu un gol superb.


 

  • LIVE VIDEO | PSG - Napoli, în direct pe Telekom Sport 2, de la 22:00.

Această etapă din grupele Ligii Campionilor propune un duel de la care suporterii au multe aşteptări. PSG şi Napoli sunt două echipe cărora le place careul advers, creează ocazii şi marchează des. Totuşi, spectacolul ar putea fi alterat de miza partidei. Aflate într-o grupă cu Liverpool, PSG şi Napoli au nevoie de victorie.

Pentru italieni ar fi bun şi egalul, în condiţiile în care conduc grupa, cu 4 puncte acumulate în primele două meciuri. De altfel, trupa condusă de Thomas Tuchel pierde foarte rar în Champions League. În faza grupelor, PSG este neînvinsă în ultimele 19 partide, reuşind 15 victorii.

  • LIVE VIDEO | PSG - Napoli, în direct pe Telekom Sport 2, de la 22:00.


Pe hârtie, PSG este favorită la victorie, cu o cotă de 1.50, însă Napoli poate surpinde oricând. Cel mai recent exemplu este cel din etapa trecută, când a învins-o surprinzător cu 1-0 pe Liverpool - finalistă în Champions League şi lideră în Premier League, la egalitate cu City. Singurul meci oficial între cele două echipe a avut loc în 1992, în turul II al Cupei UEFA, când PSG s-a calificat mai departe după 2-0 în tur şi 0-0 în manşa secundă.

Există şi câteva absenţe importante. La PSG, Buffon este suspendat, în timp ce Dani Alves, Colin Dagba şi Layvin Kurzawa sunt accidentaţi. De asemenea, Angel Di Maria, Marco Berratti şi Thiago Silva sunt incerţi. În partea cealaltă, Carlo Ancelotti nu se va putea baza pe Alex Meret, Vlad Chiricheş şi Faouzi Ghoulam - toţi accidentaţi, în vreme ce Simone Verdi, Adam Ounas, Sebastiano Luperto şi Lorenzo Insigne sunt incerţi.

LIVE VIDEO | PSG - Napoli, în direct pe Telekom Sport 2, de la 22:00. Cele mai importante faze sunt video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: psgnapolichampions leaguecarlo ancelottithomas tuchel 

viewscnt
Articole similare