Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A greşit, dar a fost premiat! Ce i-a transmis Andronache lui Bălaşa după ce l-a schimbat înainte de pauză: "Probabil că îi face mult mai bine"

VIDEO | A greşit, dar a fost premiat!  Ce i-a transmis Andronache lui Bălaşa după ce l-a schimbat înainte de pauză: "Probabil că îi face mult mai bine"

FCSB

Comentarii

Mihai Bălaşa (24 de ani) a greşit, încă o dată, în meciul pierdut de FCSB, în deplasare, la Giurgiu, cu Astra, scor 1-2. Fundaşul central a fost schimbat chiar înainte de pauză, dar interimarul de pe banca roş-albaştrilor, Vergil Andronache, crede că jucătorul său va reveni cu un alt suflu după această perioadă mai slabă.

Antrenorul interimar de la FCSB nu l-a criticiat pe Mihai Bălaşa la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Mlada Boleslav, ci din contră, i-a căutat circumstanţe atenuante fotbalistului său: "Ar trebui să trecem mai uşor peste acest lucru pentru că Bălaşa în primul rând este un om. Nu este îndeajuns că a făcut o greşeală? Stăm tot timpul să vorbim despre lucrul ăsta? Eu am apelat practic la latura umană şi nimic mai mult".

Astfel, Andronache vede partea plină a paharului pentru Bălaşă şi îi transmite acestuia să se relaxeze în aceste momente în care este criticat la foc automat de către Gigi Becali: "Probabil că îi face mult mai bine perioada asta, şi aşa este suspendat, să stea să se relaxeze. Imaginaţi-vă că niciunul dintre jucători nu a avut o zi liberă de mai mult de o lună de zile". 

FCSB - Mlada Boleslav se joacă joi, de la ora 21:30. Urmăreşte aici desfăşurarea partidei şi află totul despre adversarul roş-albaştrilor din turul trei preliminar UEFA Europa League.

Afla mai multe despre: mihai balasaandronachefcsb 

viewscnt
Articole similare