Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO A început era Bogdan Burcea! Naţionala de handbal feminin s-a reunit fără super starul Cristina Neagu

VIDEO A început era Bogdan Burcea! Naţionala de handbal feminin s-a reunit fără super starul Cristina Neagu

Handbal

Comentarii

La naţionala de handbal feminin a început era Bogdan Burcea. Primul cantonament al reprezentativei a început fără Cristina Neagu, care are o alergie, şi fără Denisa Dedu, răcită.

A început era Bogdan Burcea! Primul cantonament al reprezentativei de handbal feminin a României a început fără Cristina Neagu, care are o alergie, dar şi fără Denisa Dedu, răcită.

Noul selecţioner, Bogdan Burcea a explicat cum a fost primit de fetele din lotul naţional: ”Le-am primit eu pe ele, că am ajuns primul. Cu braţele deschise. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă, ele trebuie să trăiască, să se hrănească, să se antreneze ca nişte campioane, pentru că numai nişte campioni merg la Olimpiadă” a explicat Burcea.

Turneul preolimpic se dispută în martie, iar până atunci fetele vor mai avea o acţiune de pregătire, în februarie.

Andrea Rotariu a explicat: ”Atmosfera este foarte bună, chiar dacă sunt ceva schimbări la echipa naţională. Sperăm să ne integrăm cât se poate de repede, cele noi care am venit şi nu am mai fost de ceva timp pe aici”. Ea a fost completată de Bianca Tiron: ”Normal că plecăm optimiste, că la urma urmei au şi ele tot două mâini şi  două picioare. Trebuie să avem încredere în noi şi să luptăm până la final”

Afla mai multe despre: bogdan burceahandbal feminincristina neagu 

viewscnt
Articole similare