Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A început înscrierea pentru biletele Euro 2020, iar Burleanu pune presiune pe naţională: "Calificarea e obligatorie" Anunţul Federaţiei

VIDEO | A început înscrierea pentru biletele Euro 2020, iar Burleanu pune presiune pe naţională: "Calificarea e obligatorie" Anunţul Federaţiei

FRF

Comentarii

De marţi s-a dat startul procedurii de achiziţionare a tichetelor pentru turneul final de anul viitor. În total 4 milioane de bilete vor fi puse în vânzare de către UEFA.

Pentru un milion dintre ele se vor putea face rezervări încă de acum, apoi celelalte trei milioane vor fi scoase spre comercializare după tragerea la sorţi a grupelor turneului final. Evenimentul va avea loc la Bucureşti, iar România ar trebui să se numere printre echipele calificate. 
 
"Nu numai că este important, dar trebuie să fim prezenţi la Euro 2020. Lucrul acesta este împărtăşit atât de noi ca administraţie, cât şi de  suporteri şi de stafful tehnic şi de către jucători. Mai ales că în aceste zile am fost foarte aprope de ei şi ştiu că conştientizează şi îşi dau seama de importtanţa acestui eveniment. Am avut posibilitatea să discut cu jucătorii şi mi-au spus să au simţit o presiune în plus când au aflat că la Bucureşti va avea şi tragerea la sorţi, astfel încât toarte reflectoarele vor fi puse pe România la finalul acestui an şi sunt foarte încrezători pe capacitatea noastră de a merge la Euro 2020" a spus preşedintele FRF Răzvan Burleanu. 
 
Sânmărtean era în teren la ultimul CE. Acum face parte din echipa FRF şi speră să se bucure pentru prezenţa tricolorilor la Euro dintr-o altă postură.
 
"Posibilitatea şi discuţiile mele cu cei tineri sunt zilnice şi le transmit mereu să ţintească să joace la Euro 2020 fiindcă este cel mai mare eveniment sportiv, fiindcă acolo se joace fotblaul de înaltă calitate şi fiindcă în afara terenului oamenii sunt extrem de entuziaşti, bucuroşi şi suferă pentru echipa lor naţională. Aşa că vă riog să nu rataţi niciunul din cele patru meciuri care se joacă pe Naţional Arena, fiindcă sunt momente unice şi greu de redat" a adăugat fostul mijlocaş. 
 
Belodedici este Ambasadorul EURO 2020 Bucureşti şi ştie ce impact va avea găzduirea unui astfel de eveniment în România. 
 
"Ştim cu toţii că este un eveniment foarte important, cel mai important eveniment de până acum. Cele patru meciuri care se vor juca în România, în Bucureşti dau ocazia suporterilor, oamenilor care iubesc fotbalul, mai ales copiilor care iubesc fotbalul şi le place să aibă oportunitatea să vină la stadion, să urmărească jocurile. Ca ambasador vreau să mă străduiesc să mă ridic la nivelul cel mai înalt, să promovez acest Campionat European şi le urez băieţilor multă, multă bafta şi să fie prezenţi şi în 2020" a încheiat Belodedici.  
 

 

Afla mai multe despre: euro 2020bucureştigăzduirebileteburleanusânmărteanbelodedici 

viewscnt
Articole similare