Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A început războiul în play-out! Mircea Rednic: "Deja au scos cuţite, tunuri şi ne aşteaptă"

VIDEO | A început războiul în play-out! Mircea Rednic: "Deja au scos cuţite, tunuri şi ne aşteaptă"

CSM Poli Iași

Comentarii

A început "războiul" între echipele din play-out, chiar dacă mai este încă o etapă din sezonul regulat. Mircea Rednic i-a răspuns lui Viorel Moldovan, după ce antrenorul de la Chindia Târgovişte a intrepretat greşit, crede "Puriul", vorbele lui.

La finalul partidei de săptămâna trecută, dintre Poli Iaşi şi U Craiova (scor final 2-5), Mircea Rednic a făcut o declaraţie care l-a nemulţumit pe Viorel Moldovan: "Nu uitaţi că am avut parcurs greu, nu am jucat cu Chindia sau Chiajna", a spus la acea vreme "Puriul". 

După o săptămână, tehnicianul de la Iaşi a ţinut să explice că nu a fost un atac la Viorel Moldovan sau la echipa pe care acesta o conduce: "Am văzut că s-a supărat şi Viorel şi nu vreau să îl supăr pentru că nu am zis-o cu răutate că e echipă slabă Chindia, dar am am vrut să zic cu obictivele cu care noi o să ne batem în play-out. Au sărit că îi consiuder slabi şi deja au scos cuţite, tunuri şi ne aşteaptă. nu am făcut-o cu răutate şi îmi cer scuze"

În mod ironic, Chindia Târgovişte este peste Poli Iaşi în clasament. Nou-promovata are 24 de puncte, în timp ce gruparea moldavă are 22 şi este pe locul de baraj. În ultima etapă din sezonul regulat, Chindia joacă la Bucureşti, cu FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00, în timp ce Iaşi are meci cu Botoşani, luni, de la ora 20:00. Ambele partide vor fi transmise în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: poli iasimircea rednic 

viewscnt
Articole similare