Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A îngenuncheat, a sărutat gazonul şi şi-a luat ADIO de la Real Madrid. Momente emoţionante cu Keylor Navs la ultimul meci pentru ”Los Blancos”

VIDEO | A îngenuncheat, a sărutat gazonul şi şi-a luat ADIO de la Real Madrid. Momente emoţionante cu Keylor  Navs la ultimul meci pentru ”Los Blancos”

Real Madrid

Comentarii

Keylor Navas şi-a luat adio de la Santiago Bernabeu şi de la Real Madrid. Costaricanul a fost titular în partida cu Real Betis Sevilla şi a fost aplaudat la scenă deschisă de fani.

Navas a fost cel mai bun jucător al Realului, reuşind câteva intervenţii excelente în faţa jucătorilor lui Quique Setien.

Fotbalistul costarican a îngenuncheat la finalul meciului în faţa publicului blanco, cel care l-a ovaţionat pe toată durata partidei. Apoi a sărutat gazonul, şi-a făcut cruce şi a plecat spre vestiare.

Keylor Navas este portarul cu care Real Madrid a câştigat trei UEFA Champions League. A venit la gruparea blanco pentru doar 10 milioane de euro de la Levante şi a fost mereu printre preferaţii fanilor madrileni. El va pleca la finalul sezonului, iar FC Porto şi Juventus s-au arătat deja interesate de transferul său. În vârstă de 33 de ani, Keylor a apărat în 162 de meciuri poarta ”albilor”, iar în acest sezon a adunat 20 de partide. 

Afla mai multe despre: keylor navasreal madrid 

viewscnt
Articole similare