Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A înscris la debutul în naţională şi i-a cucerit pe toţi! "A fost devastator". Comparaţia care îl transformă într-un star: "Este destinul"

VIDEO | A înscris la debutul în naţională şi i-a cucerit pe toţi! "A fost devastator". Comparaţia care îl transformă într-un star: "Este destinul"

Serie A

Comentarii

Italia a debutat cu dreptul în campania de calificare pentru Campionatul European din 2020. Squadra Azzurra a învins într-un meci disputat pe Dacia Arena, 2-0, Finlanda, iar un jucător de la Juventus, convocat în premieră, s-a făcut rapid remarcat.

Golul doi al Italiei a fost înscris de Moise Kean, jucătorul lui Juventus, care este văzut în "cizmă" următorul star al naţionalei antrenate de Roberto Mancini. Prin reuşita sa din minutul 74, venită din pasa lui Ciro Immobile, Kean a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din istoria naţionalei, la doar 19 ani. 

De altfel, jucătorul lui Juventus este şi primul jucător născut în anul 2000 care a reuşit să marcheze în campionatele de top din Europa. După meci, Mancini a dezvăluit care este atuul tânărului atacant: "În repriza a doua a fost devastator în unele situaţii. Poate să înscrie atât din flancul drept, cât şi din cel stâng. Kane este lipsit de griji şi probabil aceasta este punctul lui forte".

Întrebat de un jurnalist dacă este noul Balotelli, Mancini a glumit şi a spus că a dat de înţeles că îi este scris să găsească asemenea talente: "Îi găsesc pe toţi... este destinul". Mancini este cel care l-a adus pe Mario Balotelli la Inter, în 2007, şi cel care i-a oferit debutul atacantului în Serie A. 

Afla mai multe despre: moise keanitaliamancini 

viewscnt
Articole similare