Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A ironizat un gol al favoriţilor apoi s-a făcut chiar el de râs! Moment inedit pentru un fan al Romei chiar pe Olimpico

VIDEO | A ironizat un gol al favoriţilor apoi s-a făcut chiar el de râs! Moment inedit pentru un fan al Romei chiar pe Olimpico

Special

Comentarii

De la o postare pe o reţea de socializare a ajuns vedetă. Este vorba despre Marco Nicolai, un fan al Romei, care a comentat pe pagina oficială a clubului la articolul legat de revenirea lui Cengiz Under.

Accidentat în luna ianuarie, într-un meci cu Torino, turcul a revenit în echipa giallorossa la sfârşitul lunii martie iar clubul a salutat întoarcerea sa pe teren printr-o postare în care au fost prezentate câteva dintre reuşitele sale din actuala stagiune. La golul contra Parmei un fan nu s-a putut abţine să nu comenteze.

"Un astfel de gol aş fi reuşit şi eu" a fost reacţia lui Marco Nicolai, căruia nici prin gând nu i-a trecut că ar putea fi chiar el provocat să îşi demonstreze calităţile. Clubul roman i-a făcut o supriză suporterului cu ajutorul sponsorului clubului şi l-a adus pe Olimpico înaintea meciului cu Napoli pentru a vedea dacă s-ar descurca la fel de bine ca şi Cengiz Under.

Astfel Marco a îmbrăcat ghetele de fotbal şi chiar pe marele stadion din capitala Italiei a fost pus să repete execuţia mijlocaşului într-o situţie similară creată cu ajutorul unor figuranţi. La niciuna dintre cele trei încercări, fanul nu a reuşit să marcheze, ba mai mult la prima dintre ele a alunecat în încercarea de a lovi mingea. Chiar dacă s-a făcut de râs, pentru Marco experienţa a fost una extrem de plăcută. A fost vedetă pentru câteva zeci de minute pe Olimpico. 

 

Afla mai multe despre: as romafancengiz underpostareolimpico 

viewscnt
Articole similare