Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A jucat la FCSB, iar acum vrea să-şi relanseze cu prestaţii bune în Cupa României: "E o şansă să te mai vadă cineva, la iarnă, la vară, să mai pleci de aici"

VIDEO | A jucat la FCSB, iar acum vrea să-şi relanseze cu prestaţii bune în Cupa României: "E o şansă să te mai vadă cineva, la iarnă, la vară, să mai pleci de aici"

FCSB

Comentarii

Formaţia de liga secundă, Concordia Chiajna, întâlneşte marţi, de la ora 19.15, pe teren propriu formaţia din primă ligă, FC Voluntari, în faza "16-imilor" Cupei României. Partida este transmisă în direct, pe Telekom Sport 1.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din Chiajna, Răzvan Grădinaru, spune că vede meciul din cupă precum un "colac de salvare" al carierei sale, dar şi ale colegilor săi, care se pot face remarcaţi şi pot ajunge la echipe mai valoroase. Semn, că fostul jucător al FCSB-ului doreşte să "evadeze" din lotul celor de la Chiajna cât mai repede.

"Presiunea e pe ei cu siguranţăm, pentru sunt în prima ligă. Nu au rezultatele pe care şi le doresc cei din conducere, se bat la retrogradare anul acesta. Noi venim cu elan, ne dorim să ne calificăm în Cupă. E un pas important pentru noi. La Liga a ll-a nu prea sunt meciurile televizate şi e un pas să te mai vadă cineva la iarnă, la vară, să mai pleci de aici", a declarat Răzvan Grădinaru, înaintea meciului.

Ajuns la 24 de an, Răzvan Grădinaru este produs al şcolii de fotbal de la FCSB, unde ajungea la 15 ani, de la rivala Dinamo. A bifat 10 meciuri pentru prima echipă a FCSB-ului (între 2010-2015), 19 pentru Oţelul Galaţi şi 128 pentru Concordia Chiajna, la care se află din anul 2015. Cota sa de piaţă este de 600.000 de euro, fiind al doilea cel mai bine cotat jucător din Liga a ll-a, după Ionuţ Cionac, 650.000 euro, de la Petrolul Ploieşti.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fotbal fcsb gradinaru 

viewscnt
Articole similare