Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A jucat la FCSB, Rapid, CFR şi în naţională, iar acum e gata să revină în Liga 1! "Vreau să arat în România că încă pot!"

VIDEO | A jucat la FCSB, Rapid, CFR şi în naţională, iar acum e gata să revină în Liga 1! "Vreau să arat în România că încă pot!"

Superliga

Comentarii

Romeo Surdu va împlini 35 de ani pe 12 ianuarie, însă e convins că mai poate avea un cuvânt greu de spus în Liga 1 şi anunţă că e gata să revină, după despărţirea de gruparea moldoveană Milsami Orhei.

Ultima experienăţă a lui Surdu în România datează din 2016, când a evoluat pentru ASA Trâgu Mureş, iar acum spune că a purtat deja discuţii pentru o revenire şi speră ca totul să se clarifice la începutul lui 2019.

"M-am întors în România, am terminat contractul cu Milsami. Le mulţumesc celor de acolo pentru tot ce am făcut împreună. Vreau să revin în România, vreau să revin chiar în Liga I şi să le arăt celor din fotbalul românesc că încă pot şi că încă se poate. Am ceva discuţii, tatonări, dar acum sunt sărbătorile şi toată lumea are treabă cu mâncăruri, băuturi şi e mai dificil acum. După sărbători cu siguranţă vom intra în mai multe discuţii", a declarat Surdu pentru Telekom Sport.



În perioada de vârf a carierei, Surdu a evoluat pentru echipe importante din Liga 1, precum CFR Cluj, Steaua sau Rapid şi spune că s-a simţit bine peste tot. Atacantul a comentat şi situaţia de la FCSB, unde Dică a fost înlocuit cu Mihai Teja

"Eu am rămas ataşat de toate echipele. Eu pe unde am fost, am lăsat loc de bună ziua. Am văzut ce se întâmplă acolo, l-am şi felicitat pe Mihăiţă. Îmi pare rău de Dică, pentru că, din punctul meu de vedere, a făcut o treabă foarte bună, cu presiunea care e acolo şi nu pot să le urez la amândoi decât multă baftă.

CFR începe să fie echipă de tradiţie. Îmi pare rău de Rapid, îmi pare rău de Dinamo, echipele care se băteau an de an la campionat, la cupele europene. E păcat, pentru că trebuie să se ridice
", a mai declarat Surdu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbrapidcfr clujromeo surdu 

viewscnt
Articole similare