Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A luat titlul cu Astra, dar vrea să revină în Liga 1 la o altă echipă. Cum îşi vede Silviu Lung cariera în următorii ani

VIDEO | A luat titlul cu Astra, dar vrea să revină în Liga 1 la o altă echipă. Cum îşi vede Silviu Lung cariera în următorii ani

Stranieri

Comentarii

Campion al României cu Astra, Silviu Lung Jr. evoluează acum pentru Kayserispor şi spune că vrea să-şi ducă la bun sfârşit contractul, însă priveşte şi spre viitor. Nu exclude o revenire în Liga 1, chiar dacă nu în viitorul apropiat şi spune că marea sa dorinţă este să joace din nou pe arena "Ion Oblemenco", pentru Craiova.

Întrebat de un posibil transfer la FCSB, portarul de 29 de ani e tranşant: "Nu simpatizez cu această echipă, nu are niciun rost!" Când vine însă vorba de Craiova, formaţie pentru care a evoluat la începutul carierei, Silviu Lung Jr. recunoaşte că vrea să joace pe noua arenă a oraşului.

"Sunt deja de doi ani acolo şi cred că după primele şase luni am început să înţeleg şi să iubesc ce înseamnă acea nebunie turcească. Mergi etapă de etapă pe stadioane de 30-40.000 de locuri, umplute cam 80-90%, 1.11 oameni cărora le place fotbalul, care vin pentru a cânta, pentru a-şi încuraja echipa favorită. Sunt experienţe foarte frumoase şi te face să îţi doreşti ca în acea zi să fi cea mai bună versiune a ta.

Momentan am contract acolo, mai am doi ani de zile, sunt foarte fericit de ceea ce se întâmplă acolo şi mulţumit, de condiţiile pe care le avem acolo. Dar pe viitor... întrebaţi-mă peste un an şi o să vă dau un răspuns (n.r. legat de o revenire la Craiova). [...] Nu mă gândesc la retragere. Am doar 29 de ani şi retragerea cred că o să vină pe la 38 de ani.



Nu ştiu de ce mă întrebaţi mereu de FCSB, nu am avut niciodată vreo discuţie cu cei de acolo. Nu simpatizez cu acest club aşa că nici nu îşi are rost răspunsul.

Rămâne de văzut (n.r. la ce echipă ar reveni). Mai luaţi-mi interviu peste cinci-şase ani de zile şi o să vă spun. Dar cu siguranţă aş vrea să joc din nou pe Oblemenco"
, a declarat Silviu Lung pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: silviu lungastracraiovafcsbtransfer,  

viewscnt
Articole similare