Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A mai văzut filmul ăsta: "Dacă nu păţeam iar asta eram lideri acum" Cum comentează Mihai Teja remiza din Bănie

VIDEO | A mai văzut filmul ăsta: "Dacă nu păţeam iar asta eram lideri acum" Cum comentează Mihai Teja remiza din Bănie

CSM Poli Iași

Comentarii

Moldovenii au condus, dar au ratat din nou victoria aşa cum s-a mai întâmplat în alte cinci meciuri din aceste prime 12 etape ale stagiunii.

Dacă ar fi câştigat toate meciurile în care au condus pe tabelă ieşenii ar fi avut acum 12 puncte în plus în clasament. Teja a fost însă mulţumit cu egalul din Bănie. 
 
"A fost un pas înainte că am condus cu 1-0 şi am făcut egal, nu am pierdut. Dacă câştigam toate meciurile la care am condus, eram lider detaşat. Dar trebuie să fim modeşti, cu picioarele pe pământ, este bun un punct şi sperăm în continuare să avem evoluţii la fel de bune sau mai bune şi să câştigăm" a declarat antrenorul oaspeţilor.
 
Ieşenii termină turul cu rivalii de la FC Botoşani şi în cazul unui succes vor termina turul pe loc de play-off. Ultima victorie a echipei lui Teja în Liga I a fost pe 18 august în faţa FCSBului. 
 
"Trebuie să schimbăm ca să câştigăm. Când venim după pauza competiţională primul meci pe care îl avem trebuie să îl câştigăm şi cred că se va schimba. Printr-o victorie se schimbă multe lucruri" a completat tehnicianul. 
 

Afla mai multe despre: poli iaşitejafc botoşaniu craiova 

viewscnt
Articole similare