Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO A marcat, dar nu e deloc fericit: ”Nu ştiu ce nu merge. Poate o e problemă de atitudine”

 VIDEO A marcat, dar nu e deloc fericit: ”Nu ştiu ce nu merge. Poate o e problemă de atitudine”

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Dugandzic ‘5, ’52 pentru gazde şi Man ’12 şi Olaru ’45 pentru FCSB.

Unul dintre marcatorii FCSB-ului din acest meci, Darius Olaru a recunoscut la final că nu s-a gândit că echipa sa nu poate câştiga acest duel: ”Nu m-am gândit în niciun moment că nu o să câştigăm această partidă, la felul cum am jucat în prima repriză.  Am intrat puţin relaxaţi în a doua repriză şi ei au marcat la singura ocazie. Sperăm ca la următorul joc să ieşim din această pasă proastă şi să câştigăm” a spus fostul jucător de la Gaz Metan Mediaş.

Olaru spune că cel mai dureros lucru este că formaţia sa a pierdut puncte în faţa unor echipe pe care ar fi trebuit să le învingă: ”Asta e cel mai dureros, pentru că am pierdut foarte multe puncte cu echipe care trebuia să luăm maxim. Nu ştiu ce nu merge, cred că trebuie să lucrăm mult mai mult la atitudine şi să dăm sută la sută pe teren, pentru că doar aşa putem.Odată ce ai atitudine şi ai şi valoare nu ai cum să nu câştigi meciurile” a mai declarat Darius Olaru.

Afla mai multe despre: darius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare