Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A marcat primul gol la echipa mare, dar nu renunţă la visul de la tineret: ”Acea echipă e specială, abia aştept să vină Euro”

VIDEO | A marcat primul gol la echipa mare, dar nu renunţă la visul de la tineret: ”Acea echipă e specială, abia aştept să vină Euro”

Echipa națională

Comentarii

România a învins cu 3-0 Lituania la Ploieşti, sâmbătă seara, pe stadionul Ilie Oană. Cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor, tricolorii ocupă locul doi în clasamentul grupei, cu nouă puncte, două mai puţine decât liderul Serbia.

Primul gol al partidei a fost reuşit de George Puşcaş, vârful promovat de Cosmin Contra de la naţionala de tineret Under 21. Orădeanul a marcat primul său gol pentru echipa mare, la selecţia cu numărul 3, dar la primul joc ca titular. La finalul jocului Puşcaş a spus:

”Sunt mândru că am realizat acest vis pe care-l aveam de mic copil şi în sfârşit am ajuns aici să dau gol. Şi sunt foare fericit că am adus cele 3 puncte pentru România. Ne aşteaptă un meci mai greu la care trebuie să mergem şi să facem o victorie. (n.r. dacă se aştepta să fie titular) Nu. Nu mă aşteptam, dar eram pregătit pentru orice situaţie. Îi mulţumesc şi lui Mister că a avut încredere să mă bage de la începutul meciului. Să am şansa să joc şi să debutez cu gol. Acest stadion mi-e drag, când vin aici am sentimente plăcute. Am adus o calificare la Under 21, am adus cele 3 puncte aici, sunt foarte fericit şi trebui să continuăm aşa”, a declarat George Puşcaş.

”A fost puţin greu, dificil fără spectatori, eu n-am mai jucat până acum. Am jucat azi şi se auzea musca pe teren, dar nu contează că ascultam mai bine indicaţiile lui Mister. Îmi doream să dau gol cu mai mulţi suporteri în tribună, dar nu-i nimic. Mă bucur că m-au văzut de acasă cei care au contat. ”

"E un obiectiv pentru mine să vin în continuare la naţională, e advărat. Vreau să continui aşa şi să marchez. Nu am cum să renunţ la naţionala de tineret. Este o naţională specială şi aşteptăm cu toţii entuziasmaţi să înceapă Euro"

"Mergem în Muntenegru să câştigăm şi, aşa cum a zis şi Mister, să încheiem anul fără înfrângere” a declarat George Puşcaş la finalul partidei.

Afla mai multe despre: george puşcaşromâniaromânia u21echipa naţională 

viewscnt
Articole similare