Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A promis şi s-a ţinut de cuvânt! Şucu a plecat cu suporterii Rapidului spre Craiova şi va sta în peluză: ”Am învăţat cântecele”

VIDEO | A promis şi s-a ţinut de cuvânt! Şucu a plecat cu suporterii Rapidului spre Craiova şi va sta în peluză: ”Am învăţat cântecele”

Rapid

Comentarii

Meciul Universitatea Craiova - Rapid se joacă, sâmbătă, de la ora 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

Şucu va sta în peluză la Craiova - Rapid

A doua etapă din play-off-ul Superligii le pune în faţă pe Universitatea Craiova şi Rapid, două echipe aflate în cursa de urmărire a liderului FCSB (35 de puncte). După victoria cu CFR Cluj din Gruia, Universitatea Craiova traversează un moment fast de formă pe care sper să-l prelungească.

  • În acest moment, Universitatea Craiova, Rapid şi CFR Cluj au câte 28 de puncte, însă clujenii au un meci mai mult disputat.

Aşa cum a promis, Dan Şucu a plecat alături de fanii din Giuleşti spre Craiova. De asemenea, Victor Angelescu va face deplasarea spre Bănie cu Şucu.

”Ne-am pregătit. Sper să fie şi băieţii pregătiţi. Mă gândeam acum că, dacă-i spuneam cuiva acum doi ani de zile că mergem la Craiova şi vrem să ne întoarcem victorioşi, m-ar fi luat peste picior. Acum, avem şansele noastre.

Cum e în peluză, cum se vede în peluză. Eu sunt soldat neinstruit. Am învăţat cântecele.

Suporterii m-au invitat, eu ce să zic? M-am bucurat de invitaţie şi sper să ne întoarcem fericiţi. La 60 de ani, parcă n-ai face din aşa ceva o tradiţie, dar poate o fac copiii mei”, a declarat Dan Şucu, înaintea plecării spre Craiova.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc pe 4 martie 2024, Universitatea Craiova - Rapid 1-1, goluri marcate de Al. Mitriţă, respectiv J. Hromada.

Afla mai multe despre: dan şucurapidfani giuleşti 

viewscnt
Articole similare