Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A renăscut "Messi al portarilor". Andrei Vlad a închis poarta în faţa fotbaliştilor de la U Cluj

VIDEO | A renăscut "Messi al portarilor". Andrei Vlad a închis poarta în faţa fotbaliştilor de la U Cluj

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad îşi continuă forma bună arătată la echipa naţională de tineret. Folosit titular în meciul din 16-imile Cupei României contra lui U Cluj, portarul de 20 de ani al FCSB-ului a scos toate mingile expediate de fotbaliştii ardelenilor.

Andrei Vlad a renăscut precum Pasărea Phoenix, lucru confirmat în partida dintre U Cluj şi FCSB din 16-imile Cupei României. Portarul roş-albaştrilor a luat un singur gol în ultimele patru meciuri în care a jucat: două la FCSB şi două la echipa naţională de tineret. 

"A fost un meci frumos, o atmosferă foarte frumoasă, bravo lor! Da, a fost un meci frumos în mare parte şi suntem fericiţi că am trecut în faza următoare. 

Ei nu aveau nicio presiune, presiunea era pe noi. Noi trebuia să trecem în faza următoare. Dacă câştigau ei era foarte greu pentru noi, pentru că ne bazăm pe Cupă. 

(Despre ocazia lui U din prelungiri)
Asta e treaba mea, sunt motivat, vreau să joc. Asta e vârsta la care trebuie să joc şi sunt foarte motivat. Se întâmplă să greşesc, sunt criticat şi vin înapoi. Cu forţe proaspete, o iau mereu de la capăt.

Sunt foarte constructive (n.r. - criticile), mă ajută să mă motivez mai mult. Sunt binevenite, deci puteţi să daţi în mine, că nu e problemă. 

E foarte uşor să critici, dar când eşti acolo pe verde, e mai greu. Aşa că nu e nicio problemă.

(Despre campionat)
A fost un meci bun, am câştigat cu un scor foarte frumos şi sperăm în continuare să câştigăm şi să facem meciuri bune"
, a declarat Andrei Vlad la finalul meciului U Cluj - FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbandrei vlad 

viewscnt
Articole similare