Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A reuşit un hattrick şi a continuat războiul: "Să nu-şi bată joc de munca noastră". Ce l-a nemulţumit pe noul golgheter al Ligii I

VIDEO | A reuşit un hattrick şi a continuat războiul: "Să nu-şi bată joc de munca noastră". Ce l-a nemulţumit pe noul golgheter al Ligii I

Fotbal intern

Comentarii

George Ţucudean a făcut spectacol în meciul cu FC Voluntari şi a marcat trei goluri în victoria obţinută de CFR Cluj, scor 5-0.

În urma hattrick-ului reuşit în faţa ilfovenilor, atacantul campioanei României a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor. Ţucudean are 11 goluri marcate şi este urmat de Gnohere şi de Mitriţă, ambii cu câte 10 reuşite.

Clasamentul golgheterilor:

1. Ţucudean - 11 goluri


2. Gnohere - 10 goluri
3. Mitriţă - 10 goluri
4. Koljic - 8 goluri
5. Tandia - 7 goluri
6. Coman - 6 goluri
7. Salomao - 6 goluri
8. Hagi - 5 goluri
9.Man - 5 goluri
10. Tănase - 5 goluri

"Important este că am câştigat. Dacă luam gol la prima fază, era urât, aveam un meci mult mai greu. Mă bucur că ne-a scos Arlauskis în acea fază. Şi acum tremur la interviu. Este urât să joci pe această vreme. Nu neapărat că este frig, dar gazonul este foarte dificil şi este foarte greu să controlăm mingea. Dacă cei de la LPF vor să jucăm, jucăm, nu avem ce să facem. Urmează meciuri dificile şi, chiar dacă şi Dinamo traversează o perioadă dificilă. Sperăm să continuăm seria bună şi să luăm cât mai multe puncte din următoarele meciuri" , a declarat George Ţucudean la Telekom Sport.

Nemulţumit de faptul că n-a fost nominalizat pentru titlul de jucătorul anului la Gala Fotbalului Românesc, atacantul CFR-ului a continuat declaraţiile dure.

"Încă trei goluri, asta s-a schimbat. Îmi menţin declaraţia pecare am avut-o înainte de meci. Mai departe, este problema lor dacă fac nominalizările cum cred ei, cum visează noaptea, şi nu se uită pe date. Trebuie să fim corecţi. Chiar dacă nu câştig jucătorul anului, nu e nicio problemă, dar să nu îşi bată joc de munca noastră, de munca mea, a colegilor mei, care nici ei, mulţi, nu sunt acolo, deşi meritau să fie" , a continuat Ţucudean.

Afla mai multe despre: tucudeanfc voluntaricfr clujmitritagnohere 

viewscnt
Articole similare