Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | A sfidat recomandările medicilor. Ce a făcut jurnalista Diletta Leotta în plină isterie provocată de coronavirus

VIDEO | A sfidat recomandările medicilor. Ce a făcut jurnalista  Diletta Leotta în plină isterie provocată de coronavirusgalerie foto

Diverse

Comentarii

În plină isterie declanşată de coronavirus, Diletta Leotta a mers la sala de fitness, deşi recomandările medicilor din Italia spun că populaţia ar trebui să evite locurile aglomerate.

Italia este cea mai afectată ţară de coronavirus, din Europa, însă jurnalista sportivă Diletta Leotta a încercat să lea dea conaţionailor un pic de curaj. Frumoasa italiancă s-a filmat în sala de fitness şi a comentat apoi: ”Ştiu că aceste locuri sunt interzise în această perioadă”, as pus Diletta amuzată.

Gestul Dilettei Leotta, care a încercat să transmită că oamenii trebuie să ducă o viaţă cât mai normală, în ciuda fricii provocate de coronavirus, a fost apreciat de fanii ei: ”Ne dai curaj, eşti grozavă”, i-a comentat un fan. ”Eşti grozavă, Diletta, când spui că mersul la sală este interzis”, i-a scris un altul.

La sala de fitness, Diletta Leotta a fost însoţită şi de boxerul Daniele Scardina, care îi este logodnic. Relaţia dintre cei doi a început în vara trecută şi par foarte fericiţi împreună.

Cât despre Diletta Leotta, jurnalista Sky Sports nu are prea mult de muncă în această perioadă, după ce mai multe meciuri din Serie A au fost amânte, din cauza coronavirusului.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe