Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "A spus el asta?". Decizia lui Contra de a pleca de la naţională l-a luat prin surprindere pe Ianis Hagi

VIDEO |  "A spus el asta?". Decizia lui Contra de a pleca de la naţională l-a luat prin surprindere pe Ianis Hagi

Echipa națională

Comentarii

Cu 73 de minute disputate împotriva Spaniei, Ianis Hagi nu a convins în meciul de pe Wanda Metropolitano, deşi a evoluat sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi.

La finalul umilinţei suferite de tricolori, înfrângera de pe terenul ibericilor, scor 0-5, fotbalistul lui Genk a tras concluziile. Ianis Hagi a rămas surprins de decizia lui Cosmin Contra de a părăsi banca echipei naţionale.

"Îmi pare rău pentru spectatori şi pentru cei de acasă . Nu asta e faţa României. Ne pare rau, că nu e ăsta nivelul României şi că putem mai mult şi vom dovedi în viitor.

Ca jucător tânăr şi cum am fost azi mai mulţi pe teren, avem de învăţat după acest meci. Eu aşa văd. Ştiu că e dureros, e greu să accepţi o asemenea înfrângere, mai ales la echipa naţională.

Ne pare rău pentru cei care au încredere în noi, pentru tricoul naţionalei. Ştim că trebuie să jucăm de la foarte bine în sus. Dubla asta a fost foarte slabă, ăsta e adevarul, dar noi tinerii avem de învăţat după dubla asta. După o vară şi un Euro la tineret foarte bun, vin şi momente d-astea.

În fotbal sunt şi momente grele ca această dublă. Dacă stăm cu capul plecat şi vrem să ne lăsăm nu facem nimic

(Contra a anunţat că pleacă de la naţională.)
A spus el asta? Ne pare rau. Nu ştiu ce sa spun

(Ştiaţi?)
Nu ştiu, abia am aflat de la voi. Ne pare rău.

(Îl aşteptaţi pe Rădoi?)
Nu sunt eu cel care trebuie să îşi dea cu părerea. Chestiile astea mă depăşesc. Întreabaţi conducerea.

Am spus la început că ne pare rău pentru ambele prestaţii pentru că şi cea de acasă a fost slabă. Am spus deja. Avem de învăţat. Eu aşa văd. Sper să fie mai bine în viitor", a declarat Ianis Hagi după meciul Spania - România. 

Afla mai multe despre: echipa nationalacontraromaniaianis hagi 

viewscnt
Articole similare