Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A trecut de la sărmăluţe la grătar! Cum a destins Budescu atmosfera de la Astra după divorţul de Alexa: "Astea sunt plăcerile lui"

VIDEO | A trecut de la sărmăluţe la grătar! Cum a destins Budescu atmosfera de la Astra după divorţul de Alexa: "Astea sunt plăcerile lui"

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone va debuta pe banca giurgiuvenilor la partida cu Sepsi, de duminică. Antrenorul îl înlocuieşte pe Dan Alexa, care s-a despărţit cu scandal de giurgiuveni.

Iar în această mică pauză competiţională, jucătorii şi noul staff au putut să se cunoască mai bine la un ...grătar. Iniţiativa i-a aparţinut lui Budescu.
 
"Iniţiativele lui Budi, ăsta e Budi, nu se va schimba niciodată. e un jucător extraordinar, care poate să îţi facă oricând diferenţa, astea sunt plăcerile lui, sunt plăcerile tuturor până la urmă. Când timpul îţi permite şi rezultatele îţi permit nu cred că un pahar de vin sau un grătar, din contră, îţi aduc o atmosferă mai bună. Sunt importante chiar şi aceste lucruri, că uneori le mai luăm în glumă dar e bine uneori să stai la un pahar de vin sau la un grătar cu băieţii pentru că altfel discuţi cu ei şi spun şi alte lucruri" a declarat Bogdan Andone. 
 
Astra este în acest moment pe loc de play-out. Bogdan Andone are obiectiv să o ducă între primele şase echipe ale Ligii I, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii 7 ani. Fostul antrenor al FCSB a fosr secundul lui Şumudică în anul în care Astra a ieşit campioană. 
 
"Am revenit destul de rapid, cu gânduri bune, e echipa la care am reuşit să luăm titlul cu câţiva ani în urmă cu Şumi, în mare măsură mă cunosc cu jucătorii, ne cunoaştem foarte bine, avem relaţii foarte bune şi încercăm să creem o echipă cât mai bună, cu un joc cât mai bun şi să avem rezultate care să ne permită să intrăm în play off, ăsta e primul obiectiv al echipei. Vedem apoi pas cu pas, dacă reuşim să intrăm în play off şi trebuie să reuşim lucrul acesta, următorul obiectiv va fi accederea între primele 3 echipe" a mai spus Bogdan Andone. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: budescubogdan andonegrătarplay-offtitlu 

viewscnt
Articole similare