Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A treia remiză la rând pentru galactici în La Liga! Real Madrid se împiedică de Athletic Bilbao. Barcelona, lider la sfârşit de 2019

VIDEO | A treia remiză la rând pentru galactici în La Liga! Real Madrid se împiedică de Athletic Bilbao. Barcelona, lider la sfârşit de 2019

Real Madrid

Comentarii

Cele două s-au întâlnit în ultimul meci al etapei a 18-a din La Liga. A fost al treilea pas greşit pentru trupa blanco pe teren propriu în acest sezon. Campioana termină anul cu două puncte mai mult decât marea rivală.

Real Madrid a bifat a doua etapă la rând încheiată 0-0. După egalul din Clasico, echipa lui Zidane a cedat două puncte şi cu Bilbao, pe teren propriu. Los blancos au luat la ţintă barele porţii adverse. Kroos în prima repriză, apoi Nacho şi Jovic în cea de-a doua, iar Real va petrece sărbătorilor la două puncte în spatele liderului Barcelonei.

Echipe de start

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Ramos, Mendy - Kroos, Valverde, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius 

Athletic Bilbao: Unai Simon - Lekue, Y.Alvarez, U.Nunez, Y.Martinez, Berchiche -  R.Garcia, D.Garcia, Vesga - I.Williams, K.Kodro


După jocul bun din El Clasico şi remiza obţinută pe Estadio Camp Nou, Real Madrid primeşte duminică, pe teren propriu, vizita formaţiei Athletic Bilbao.

Real Madrid este pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu liderul FC Barcelona (cele două formaţii sunt despărţite de golaveraj). Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid este neînvinsă: are 6 victorii şi 2 remize în 8 meciuri. În deplasare, Bilbao nu o duce extraordinar. Bascii au bifat o singură victorie în 8 meciuri şi au înregistrat alte patru remize. Doar 6 goluri au marcat elevii lui Garitano în partidele din deplasare, iar prima victorie au bifat-o în noiembrie.

La ultima vizită pe Bernabeu, Bilbao a pierdut clar, scor 0-3. Acum 14 ani au câştigat cei de la Bilbao pentru ultima dată pe terenul Realului, scor 2-0 în februarie 2005. De la Real Madrid va lipsi Casemiro, poate cel mai important om din linia mediană a echipei lui Zidane în acest moment.

Pe lângă brazilian, Zizou nu va putea conta nici pe Marcelo şi Eden Hazard, ambii accidentaţi, dar nici pe Marcos Asensio şi Lucas Vasquez, absenţe deja de lungă durată. Oaspeţii nu-l vor avea în lot pe Cristi Ganea, care s-a antrenat separat şi se recuperează după o accidentare la tendon.

Capa, Muniain şi De Marcos sunt de asemenea indisponibili, în timp de Aritz Aduriz este incert pentru acest duel cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: real madridbilbaola liga 

viewscnt
Articole similare