Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A venit la FCSB ca mare speranţă, însă a devenit rezervă de lux. Acum, Gigi Becali îl vrea titular. "E un jucător bun"

VIDEO | A venit la FCSB ca mare speranţă, însă a devenit rezervă de lux. Acum, Gigi Becali îl vrea titular. "E un jucător bun"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a confirmat faptul că îl va titulariza pe Cristi Manea în partida din deplasare cu FC Voluntari, de sâmbătă, de la ora 20.30, contând pentru etapa a 18-a a Ligii 1 de fotbal.

La conferinţa de presă dinaintea partidei cu FC Voluntari, Bogdan Argeş Vintilă a răspuns în stilul caracteristic întrebărilor jurnaliştilor. Chestionat pe subiectul "Cristi Manea", Vintilă a recunoscut că sunt şanse foarte mari ca Manea să fie titular cu Voluntari, dacă ceva neprevăzut nu se întâmplă pe ultima sută de metri.
 
"(Manea va juca sigur?). Va juca şi Manea, da. (Va primi şansa aşa cum a anunţat patronul?). Vom vedea până mâine, că mai avem un antrenament", a spus Vintilă.
 
Cristi Manea a fost adus de Gigi Becali la FCSB din postura celui mai bun fundaş dreapta al Campionatului European de Tineret din 2019. Ciprioţii de la APOEL Limassol l-au trimis să se antreneze prin parcuri, iar FCSB l-a convins că e mai bine să se întoarcă în România. FCSB l-a luat împrumut, cu opţiune de cumpărare pentru 2 milioane de euro. După pauza primita pentru turneul final de tineret, care a fost unul lung şi dificil, Manea nu şi-a mai regăsit forma sportivă şi a sfârşit ca rezervă a lui Valentin Creţu.
 
  • În acest sezon, Cristi Manea a bifat doar 3 meciuri pentru FCSB: două în Cupa României şi una în campionat.
  • Cota sa de piaţă este, în continuare, de 4 milioane de euro.

Gigi Becali, despre Cristi Manea: "Transfer pentru campionat şi grupele Ligii Campionilor"

"Am făcut un transfer pentru campionat şi pentru grupele Ligii Campionilor. Cred în el, are 22 de ani. Are clauză de 2 milioane, pe care eu trebuie să o plătesc. L-am luat să fac bani cu el. De asta am cerut clauza de două milioane de euro. Are 200.000 de euro pe an şi diferenţa de 150.000 de euro o plătesc cei de acolo. De fapt, are contract cu noi un an, plus încă patru ani", declara Gigi Becali, la prezentarea fostului jucător de la Viitorul Constanţa şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare