Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A vorbit cu Mihai Rotaru şi a anunţat soarta lui Cristiano Bergodi! Anunţul oficialului de la U Craiova despre postul de antrenor

VIDEO | A vorbit cu Mihai Rotaru şi a anunţat soarta lui Cristiano Bergodi! Anunţul oficialului de la U Craiova despre postul de antrenor
Comentarii

Directorul de imagine al lui U Craiova, Gică Craioveanu, a susţinut că poziţia lui Cristiano Bergodi în club nu e ameninţată. Italianul a suferit o eliminare ruşinoasă în startul acestui sezon, din preliminariile Europa League.

U Craiova nu a avut cel mai bun start de sezon. Oltenii au ţintit grupele Europa League, cu Cristiano Bergodi pe banca tehnică, dar au fost eliminaţi încă din primul tur preliminar de modesta Lokomotiv Tbilisi, în Georgia. 

După ce spiritele s-au calmat în club, Gică Craioveanu a susţinut că italianul Bergodi nu e în pericol de a fi dat afară: "Din ce ştiu eu de la Mihai Rotaru, în niciun moment nu s-a vorbit de un alt antrenor. Bergodi a făcut o treabă bună pe finalul campionatului şi avem încredere în continuare", a spus Gică Craioveanu. 

Oltenii speră la titlul de campioni în acest sezon, după ce l-au ratat "la mustaţă" pe cel din sezonul trecut, în faţa lui CFR Cluj:

"Eu cred că e posibil. Repet, suntem trei mari favorite, FCSB care a plecat ca din puşcă în acest campionat, CFR Cluj şi noi. Eu cred că în continuare vom fi marile favorite la titlu. Acum depinde şi de circumstanţe, de accidentări, de cazurile cum ni s-a întâmplat nouă cu Astra, de Covid-19... Sper să nu se mai întâmple. Dacă se va mai întâmpla ca o echipă să aibă 5-10 jucători bolnavi, eu zic că ar trebui să piardă meciul la 'masa verde'", a mai spus Gică Craioveanu. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiovagica craioveanu 

viewscnt
Articole similare