Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A vrut să intre pe teren, dar a rămas la bustul gol. Fază ciudată la meciul Chiajna - FC Botoşani. Falub: ”Nu pot să înţeleg, am căutat 5 minute”

VIDEO | A vrut să intre pe teren, dar a rămas la bustul gol. Fază ciudată la meciul Chiajna - FC Botoşani. Falub: ”Nu pot să înţeleg, am căutat 5 minute”

Superliga

Comentarii

Cristi Albu a oferit una dintre cele mai amuzante faze ale săptămânii. Jucătorul Concordiei Chiajna a fost anunţat că va fi trimis în teren, şi-a scos tricoul de rezervă, dar şi-a dat seama că nu-l are pe bancă pe cel de titular.

Momente amuzante în timpul meciului Chiajna - FC Botoşani, scor 2-2. În repriza a doua, rezerva Cristi Albu a fost anunţat că urmează să intre pe teren. Fundaşul de 25 de ani a făcut încălzirea şi, în minutul 74, a venit la margine pentru a fi trimis pe teren. Însă şi-a dat seama că pe bancă nu şi-a adus tricoul. Albu a rămas momente bune în bustul gol şi schimbarea a fost amânată până în momentul în care tricoul i-a fost adus de la vestiare.

”Nu pot să înţeleg lucrul acesta. Am vrut să fac o schimbare şi a durat cinci minute, am luat gol în perioada aia. Nu pot să înţeleg, am căutat peste tot tricoul”, a declarat Adrian Falub pentru Telekom Sport.

Ştefan Bărboianu, care în acel moment era pe teren, a aflat de acest moment de la reporterul Telekom Sport şi l-a comentat în stilul caracteristic: "Nu pleci fără puşcă la vânătoare". 

Afla mai multe despre: concordia chiajnacristi albu 

viewscnt
Articole similare