Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "AAAaaaaa!!!" Andrei Ivan a făcut show în vestiar, după ce a scos-o pe FCSB din Europa

VIDEO | "AAAaaaaa!!!" Andrei Ivan a făcut show în vestiar, după ce a scos-o pe FCSB din Europa

UEFA Europa League

Comentarii

Formaţia FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost eliminată de echipa austriacă Rapid Viena, pentru care joacă internaţionalul român Andrei Ivan. FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1, dar în tur a pierdut, scor 1-3.

La finalul meciului, Andrei Ivan a savurat din plin prima sa calificare în grupele Europa League şi s-a filmat în vestiar în timp ce striga de bucurie alături de colegii săi de la Rapid Viena.

Formaţia FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost eliminată de echipa austriacă Rapid Viena. FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, meciul cu Rapid Viena, scor 2-1 (2-0), dar în tur a pierdut, scor 1-3. În minutul 90+1, Bălaşa a fost eliminat.

Golurile au fost marcate de Gnohere '12 şi Roman '45+2 pentru FCSB, respectiv Sonnleitner '63, pentru Rapid Viena.

Ivan a fost integralist la Rapid Viena.

"Am avut un meci foarte greu, contează că am revenit, am marcat şi ne-am calificat. A fost o pauză grea, am crezut că nu vom reveni niciodată. Am fost foarte nervos că am ratat, dar colegii mei mi-au ridicat moralul şi sunt bucuros că ne-am calificat", a declarat Ivan.

Afla mai multe despre: ivanfcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare