Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Abdallah, repriză de coşmar în FC Botoşani - Dinamo. Penalty ratat şi eliminat. L-a umplut de sânge pe Benzar, după o intrare violentă

VIDEO | Abdallah, repriză de coşmar în FC Botoşani - Dinamo. Penalty ratat şi eliminat. L-a umplut de sânge pe Benzar, după o intrare violentă

Dinamo București

Comentarii

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo a fost singurul al zilei de marţi, 23 aprilie, dar a fost unul plin de tensiune şi încrâncenare. Hakim Abdallah (26 de ani) a fost în mijlocul multor faze complicate ale partidei.

FC Botoşani şi Dinamo s-au întâlnit cadrul etapei cu numărul şase din play-out-ul Superligii României, într-o partidă cu o miză uriaşă în ceea ce priveşte lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Abdallah a ratat lamentabil un penalty şi l-a băgat în spital pe Benzar, după o intrare violentă

Partida a început cum nu se putea mai bine pentru gazdele din Moldova. Gabriel Moura şi-a dat un autogol în minutul 13, minut care s-a dovedit a fi norocos pentru botoşăneni, fiind momentul în care aceştia au început să aibă avantaj pe tabelă.

Totuşi, în minutul 29, Dinamo a beneficiat de un penalty, confirmat de VAR. Dar Hakim Abdallah a ratat de la punctul cu var. A trimis lamentabil, pe lângă poartă.

La câteva momente distanţă, Bogdan Andone şi-a ieşit din minţi la marginea terenului, a primit roşu direct şi a fost eliminat.

În minutul 37, Abdallah a avut o fază de atac de toată frumuseţea. A luat o acţiune pe cont propriu şi a făcut ”a la Messi”, mingea parcă-i era lipită de picior. I-a pasat lui Selmani, care a marcat, dar reuşita kosovarului a fost anulată pentru offside.

Totuşi, Dinamo a reuşit egalarea. În minutul 45+2, acelaşi Selmani a făcut o fază identică, a dat încă o dată un lob peste portarul Ducan şi a marcat. La fel ca la golul anulat, şi acesta a fost verificat la VAR pentru o poziţie de offside. Din fericire pentru dinamovişti, acest gol a fost validat.

Totuşi, prima repriză nu s-a terminat aici. Abdallah a fost din nou personaj principal, după ce a avut o intrare de-a dreptul criminală la Romario Benzar, cu talpa direct pe capul jucătorului de la Botoşani. A primit instantaneu cartonaşul roşu şi a fost eliminat. 

Toată scena s-a petrecut în minutul 45+9, moment din care Dinamo a rămas în inferioritate numerică. Prima parte a meciului a durat, în total, o oră.

Afla mai multe despre: dinamobotosanibotosani dinamosuperligahakim abdallah 

viewscnt
Articole similare