Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Abia a semnat, dar le face deja cu mâna clujenilor. Culio: "Aşa am vrut eu! Nu pot să dau mai mult, plec sigur!"

VIDEO | Abia a semnat, dar le face deja cu mâna clujenilor. Culio: "Aşa am vrut eu! Nu pot să dau mai mult, plec sigur!"

Superliga

Comentarii

Emmanuel Culio (35 de ani) a semnat la începutul acestei săptămâni prelungirea contractului cu CFR până la finalul sezonului 2019-2020, însă vorbeşte deja despre plecarea sa de la Cluj.

Mijlocaşul argentinian spune că el a fost cel care a ales să semneze pe un singur sezon şi că e decis să stea departe de fotbal pentru câteva luni, după ce îi expiră actuala înţelegere.

Culio va avea aproape 37 de ani la finalul înţelegerii şi nu ştie sigur dacă va mai rămâne în activitate sau se va apuca de antrenorat.

"Am prelungit pe încă 10 ani (n.r. râzând). Nu frate, glumesc. Am prelungit încă un an. Eu aşa am vrut, nu doi, nici trei, ăsta e ultimul an al meu la CFR, mai joc un an şi plec sigur de la CFR, nu vreau să mai stau aici pentru că nu pot să dau mai mult. Un an e foarte bine şi apoi vreau vacanţă cu familia mea.

Nu se ştie (n.r. dacă se va întoarce ca antrenor), vreau să mai joc un an aici, apoi vacanţă 3-4 luni şi apoi vedem ce fac
", a declarat Culio.

Afla mai multe despre: culio 

viewscnt
Articole similare