Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan a fost învinsă de Porto graţie unui gol controversat! Ce spune antrenorul Pioli: ”E clar, incidentele pot decide soarta unui meci”

VIDEO | AC Milan a fost învinsă de Porto graţie unui gol controversat! Ce spune antrenorul Pioli: ”E clar, incidentele pot decide soarta unui meci”
Comentarii

AC Milan a pierdut confruntarea cu FC Porto, în deplasare, scor 0-1, în a treia etapă a Ligii Campionilor.

După trei etape din Liga Campionilor, în grupa ”morţii” s-a conturat o favorită clară. Liverpool are un avantaj consistent şi se află pe primul loc, după ce le-a învins pe toate trei adversarele sale. Porto şi Atletico se află la egalitate, cu patru puncte, în timp ce Milan încă nu a reuşit să obţină vreun punct la revenirea în Champions League.

Milanezii visau să iasă din grupă, însă, în ritmul acesta, nu vor prinde nici măcar poziţia a treia, care ar asigura un loc în primăvara Europa League. Deşi au impresionat cu Liverpool şi Ateltico, milanezii nu au reuşit să obţină nici măcar un egal în vreunul dintre cele trei meciuri.

Italienii se pot simţi puţin dezavantajaţi de arbitraj însă. În ciuda prezenţei VAR-ului, câteva dintre deciziile luate împotriva Milanului au fost discutabile. Eliminarea lui Kessie împotriva lui Atletico a fost una controversată, iar acum, împotriva lui Porto, fotbaliştii lui Pioli au avut din nou plângeri la adresa arbitrului.

AC Milan a fost învinsă de Porto graţie unui gol controversat!

La unicul gol al meciului, Bennacer a fost împins de adversar, înainte ca mingea să ajungă la Luis Diaz, care a marcat. Italienii au protestat vehement, însă centralul, alături de VAR, nu au anulat golul lusitanilor. După meci, Pioli a recunoscut că fotbaliştii săi nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, dar a ridicat semne de întrebare asupra arbitrajului, deşi nu a vrut să comenteze prea mult.

E clar, incidentele pot decide soarta unui meci, dar prestaţia noastră nu a fost destul de bună azi. Adversarii au fost mai buni, mai alerţi, mai precişi, au avut mai multă intensitate. Nu am început bine, nu am ţinut destul de minge şi nu am creat destulde ocazii.

Echipa a fost balansată şi competitivă, dar prestaţia nu a fost eca mai bună şi, dacă nu eşti destul de alert la acest nivel, atât în ofensivă, cât şi în defensivă, vei suferi. Porto a jucat mai bine ca noi. Trebuie să credem. Este mai uşor zis decât făcut, dar celelalte două echipe (n.r. Porto şi Atletico) sunt la patru puncte în faţa noastră.

Din păcate, acesta a fost meciul pe care chiar nu trebuia să-l jucăm atât de slab, dintre toate, dar trebuie să mergem mai departe. Trebuie să aflus de ce nu am fost destul de alerţi sau precişi în această seară. Nu rveau să vorbesc despre arbitru, am alte lucruri pe care trebuie să mă concentrez”, a declarat Stefano Pioli, pentru Mediaset.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilorporto milan,  

viewscnt
Articole similare