Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan nu îşi revine! AS Roma i-a învins pe "diavoli" şi a urcat pe locurile de Europa

VIDEO | AC Milan nu îşi revine! AS Roma i-a învins pe "diavoli" şi a urcat pe locurile de Europa

Serie A

Comentarii

În derby-ul etapei din Serie A, AS Roma a învins-o pe AC Milan, scor 2-1, într-o partidă disputată pe Olimpico.

Roma a rupt lanţul rezultatelor slabe în faţa lui Milan. Giallorossii au intrat în avantaj la pauză. Dzeko a marcat pentru a cincea oară în acest sezon şi pentru a patra oară în poarta diavolilor milanezi. De fiecare dată când bosniacul le-a dat gol rossonerilor, echipa sa a câştigat. Formaţia lui Pioli a revenit după zece minute de la reluare. Theo Hernandez a restabilit egalitatea. Dar bucuria oaspeţilor nu a durat mult. Zaniolo a înscris al nouălea său gol pentru Roma, toate fiind marcate pe Olimpico. Gialorossii s-au impus cu 2 la 1, după patru meciuri fără succes în faţa rossonerilor. Roma s-a apropiat la un punct de Napoli, în timp ce Milan e la trei puncte de retrogradare.


VIDEO | AS Roma - AC Milan 2-1

ECHIPELE DE START 

  • AS Roma: Lopez - Spinazzola, Smalling, Fazio, Kolarov - Mancini - Zaniolo, Pastore, Veretout, Perotti - Dzeko
  • AC Milan: Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Theo - Paqueta, Biglia, Kessie - Suso, Leao, Calhanoglu 

Min. 58: GOL Roma! La puţin timp după ce Milan a egalat, Roma a preluat din nou conducerea prin golul lui Zaniolo. 

Min. 55: GOL Milan! Theo Hernandez a egalat pentru Milan după ce şutul fostului jucător de la Real Madrid a fost deviat de Smalling. 

Min. 38: GOL Roma! Edin Dzeko a deschis scorul printr-o lovitură de cap. 

Meciul de duminică seară, de pe legendarul Olimpico, pune faţă în faţă AS Roma, o echipă cu infirmeria plină şi AC Milan, o echipă cu un nou antrenor, dar în continuare care se scaldă în mediocritate. 

Roma nu a mai câştigat de trei etape, ultimele două partide fiind egaluri cu Sampdoria (0-0) şi Cagliari (1-1), dar cu toate acestea este în obiectiv, fiind pe primul loc de sub cele care asigură calificarea în cupele europene. Capitolinii vin după o remiză dramatică în Europa League, 1-1 cu Borussia Monchengladbach. Italienii au condus până în prelungirile partidei, atunci când Gladbach a beneficiat de un penalty inexistent. Meciul de la mijlocul săptămânii poate reprezenta şi avantajul clubului rossonero, care vine mai fresh şi cu toţi jucătorii apţi din punct de vedere medical. 

Milan are un nou antrenor în persoana lui Stefano Pioli, însă primul meci pe banca rossonerilor nu a fost debutul pe care îl aştepta. Chiar dacă "diavolii" au arătat o altă faţă în partida cu Lecce, până la urmă meciul s-a terminat la egalitate, după ce Calderoni a egalat la doi în al doilea minut de prelungire. Totodată, Lecce este ultima echipă pe care Roma a reuşit să o învingă în Serie A. Partida de la Roma reprezintă primul test important pentru fostul antrenor de la Lazio şi Inter, care a fost adus în locul lui Marco Giampaolo. 

LIVE VIDEO | AS Roma - AC Milan, duminică, de la 19:00, la Telekom Sport 2. ECHIPELE PROBABILE

AS Roma (4-2-3-1): Lopez - Spinazzola, Mancini, Smalling, Kolarov - Veretout, Pastore - Florenzi, Zaniolo, Perotti - Dzeko
Absenţi: Pellegrini, Zappacosta, Diawara, Cristiante, Kalinic, Mkhitaryan

AC Milan (4-3-3): Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Theo Hernandez - Paqueta, Biglia, Kessie - Suso, Leao, Calhanoglu 

Afla mai multe despre: as romaac milanserie a 

viewscnt
Articole similare