Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan, pas greşit în Serie A, pe teren propriu, cu Parma. Toate rezumatele de duminică din Serie A

VIDEO | AC Milan, pas greşit în Serie A, pe teren propriu, cu Parma. Toate rezumatele de duminică din Serie A

Serie A

Comentarii

Seria de 22 de meciuri fără înfrângere în campionat a lui Milan a fost la câteva secunde să se încheie. Într-o duminică în care toate urmăritoarele liderului au câştigat, rossonerii au cedat două puncte acasă cu Parma. Hernani a deschis scorul după 13 minute de joc pentru oaspeţi. Milan a presat fantastic, dar cele mai mari adversare au fost barele porţii lui Seppe. Diaz şi Calhanoglu le-au lovit la aceeaşi fază. Acelaşi decar a mai făcut-o o dată în finalul primei reprize. La al doilea şut spre poarta lui Donaruma, Parma a făcut 2-0, marcator Kurtic. Salvatorul lui Milan a fost un fundaş, Theo Hernandez. A redus din diferenţă după un corner. Apoi în prelungiri a prins o rachetă care a stabilit scorul final, 2-2.

Genoa şi Juventus au fost egale până cu un sfert de oră înainte de final. Dybala a deschis scorul pentru Bătrâna Doamnă. Fostul juventin Sturaro a egalat cu a doua sa reuşită în poarta echipei care l-a crescut. Cristiano Ronaldo nu avea cum să nu iasă în evidenţă la meciul cu numărul 100 în tricoul alb-negru. Portughezul a marcat de două ori, ambele din penalty şi a stabilit scorul final. 79 de goluri a marcat Ronaldo pentru Juve în toate competiţiile.

Inter a fost cu ocaziile în prima repriză, Cagliari cu golul. Cu Răzvan Marin integralist, gazdele au fost dominate categoric în prima parte.

Lukaku şi Alexis Sanchez au ameninţat poarta lui Cagliari, dar Cragno s-a remarcat. Ocaziile s-au răzbunat, iar Riccardo Sottil a dus-o în avantaj pe Cagliari, înainte de pauză.

Inter a întors scorul pe final de meci. Barella a restabilit egalitatea şi a contribuit şi la golul de 2-1, marcat de Danilo D Ambrosio. În prelungiri, a înscris şi Lukaku şi a stabilit scorul final, 3-1 pentru Inter, care a urcat pe 2 în Serie A.

Atalanta a regăsit gustul victoriei la scor în Serie A. Bergamascii au deschis scorul în final primei reprize, prin Gosens. După reluare, Malinovski a bătut perfect o lovitură liberă şi a făcut 2-0. Toloi a stabilit scorul final, tot dintr-o fază fixă. Prandelli are un singur punct după patru meciuri pe banca Fiorentinei, care este la trei puncte de retrogradare.

Napoli a fost condusă acasă de Sampdoria, dar a reuşit să câştige până la urmă toate punctele. Jankto a marcat în prima parte pentru echipa lui Ranieri. Napoli a revenit în repriza secundă. Lozano a înscris cu capul. Apoi a pasat decisiv pentru Petagna, iar trupa lui Gattuso are trei victorii consecutive în Serie A.

Roma a făcut spectacol pe terenul Bolognei. După primul sfert de oră, echipa din capitală conducea deja cu 3-0. Poli şi-a dat autogol, iar Dzeko şi Pellgrini au punctat şi ei în poarta debutantului Ravaglia. Al doilea autogol al meciului a fost în favoarea Bolognei - Cristante şi-a trimis mingea în poartă. La pauză a fost 1-5, după reuşitele lui Veretout şi Mihtarian, iar Roma este la un punct de locurile de Champions League.

Afla mai multe despre: serie arezumatevideo 

viewscnt
Articole similare