Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO AC Milan rămâne lider în Serie A! Inter, revenire de senzaţie de la 0-2 cu Torino! Lukaku a fost din nou în prim plan. Roma a făcut scor cu Parma

VIDEO AC Milan rămâne lider în Serie A! Inter, revenire de senzaţie de la 0-2 cu Torino! Lukaku a fost din nou în prim plan. Roma a făcut scor cu Parma

Serie A

Comentarii

Internazionale Milano a revenit după ce a fost condusă de Torino cu scorul de 0-2. Trupa lui Conte s-a impus la final cu 4-2, după o nouă prestaţie excelentă a lui Lukaku

Napoli - Milan 1-3

Milan şi-a păstrat poziţia de lider în Serie A, după ce a câştigat pe terenul lui Napoli. Eroul rosonnerrilor a fost Zlatan Ibrahimovic. Suedezul a marcat unicul gol al primei reprize, cu o superbă lovitură de cap. La zece minute după pauză, Ibrahimovic şi-a trecut în cont dubla şi s-a instalat pe primul loc în clasamentul golgheterilor, cu zece reuşite. Napoletanii au redus din diferenţă prin Mertens, dar elanul le-a fost tăiat repede. Un fost jucător de la Milan a lăsat  echipa lui Gattuso în inferioritate numerică. Bakayoko a fost eliminat în minutul 65. Haughe a punctat şi el în prelungiri, iar Milan s-a impus cu 2 la 1 şi a câştigat la Napoli după zece ani. 

Inter - Torino 4-2
Inter şi Torino au oferit meciul zilei în Serie A într-un duel cu şase goluri. Nimic nu o anunţa la pauză, când scorul era doar 1 la 0 pentru tauri. Ultima jumătate de oră a fost însă cu adevărat nebună. Torino a primit penalti cu VAR-ul, iar Ansaldi a făcut 2 la 0. Inter a revenit imediat în joc. Alexis Sanchez a marcat după ce bara îi salvese în primă fază pe oaspeţi. Doar trei minute mai târziu, cilianul a ieşit din nou la rampă. I-a pasat în faţa porţii lui Lukaku, iar belgianul a restabilit egalitatea. Cu şapte minute înainte de final, Inter a primit şi ea penalti cu arbitrajul video, iar Lukaku a făcut dubla de la 11 metri. Lovitura de graţie a dat-o Lautaro Martinez în minutul 90, iar Inter - Torino s-a terminat 4 la 2.

Roma - Parma 3-0
Roma a făcut scor pe teren propriu, contra Parmei. Echipa din capitala Italiei a rezolvat soarta partidei încă din prima repriză. În decurs de doar 12 minute, oaspeţii au primit trei goluri. Borja Mayoral a deschis scorul, apoi a ieşit la rampă Mkhtaryan. Mijlocaşul armean a dublat avantajul cu o execuţie senzaţională, apoi a reuşit dubla, servit excelent de Karsdorp. Mkhtaryan a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon. , iar Roma - Parma s-a încheiat 3 la 0.

Verona - Sassuolo 0-2
Chiricheş a fost titular la Sassuolo, imediat după ce a lipsit din lotul echipei naţionale din cauza unei accidentări. Echipa sa a câştigat la Verona, cu două execuţii fantastice. Boga a înscris superb cu trei minute înaintea pauzei, iar Berardi a risipit emoţiile cu un sfert de oră înainte de final.

Sampdoria - Bologna 1-2
Sampdoria a legat al doilea eşec consecutiv, în ciuda unui start excelent cu Bologna. Thorsby a marcat după numai şapte minute pentru echipa lui Ranieri. La cabine s-a intrat însă tot la egalitate. Regini şi-a trimis mingea în proprie poartă. Golul de trei puncte pentru Bologna l-a marcat Orsolini la şapte minute după restart, iar echipa lui Mihajlovic a bifat a treia victorie din acest sezon.

Fiorentina - Benevento 0-1
Cesare Prandelli a debutat cu o înfrângere pe banca Fiorentinei. Gruparea viola a fost învinsă pe teren propriu de Benevento. Trupa lui Pipo Inzaghi a câştigat prin golul lui Improta, din minutul 52. Prin acest succes, Benevento pune capăt seriei de 5 eşecuri consecutive şi trece cu un punct peste Fiorentina în clasament.

Udinese - Genoa 1-0

Udinese a scăpat pentru moment de locurile retrogradabile, după succesul în faţa lui Genoa. Rodrigo De Paul a înscris unicul gol al meciului, cu zece minute înaintea pauzei.

 

Afla mai multe despre: lukakuinter milanoserie a 

viewscnt
Articole similare