Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan - SPAL 2-1. Higuain a marcat după o pauză de două luni, iar "Diavolii" încheie anul la un punct de Liga Campionilor

VIDEO | AC Milan - SPAL 2-1. Higuain a marcat după o pauză de două luni, iar "Diavolii" încheie anul la un punct de Liga Campionilor

Serie A

Comentarii

AC Milan a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa SPAL, în ultimul meci al etapei a 19-a din campionatul Italiei.

Samu Castillejo (16) şi Gonzalo Higuain (64) au marcat golurile învingătorilor, după ce Andrea Petagna reuşise deschiderea scorului în minutul 13. Pentru atacantul argentinian, a fost primul gol după o pauză de două luni.

În urma acestui succes, "Diavolii" au acumulat 31 de puncte şi au urcat pe poziţia a cincea, la doar un punct în spatele lui Lazio, care se află pe loc de Liga Campionilor. La final de an calendaristic, Juventus, în continuare neînvinsă în actuala ediţie, este lider în Serie A, cu 53 de puncte, urmată de Napoli (44 de puncte) şi Inter (39 de puncte). SPAL se află pe poziţia a 16-a, cu 17 puncte.

VIDEO | AC Milan - SPAL 2-1 (Castillejo 16', Higuain 64'/Petagna 13')
Eliminat: Suso 89'

Echipele de start:

AC Milan: Donnarumma - Abate, Zapata, Romagnoli, Rodriguez - Kessie, Bakayoko - Suso, Calhanoglu, Castillejo - Higuain.

SPAL: Gomis - Bonifazi, Cionek, Felipe, Costa - Dickmann, Schiattarella, Kurtic, Missiroli - Antenucci, Petagna.


Min. 90+3: Ocazie SPAL. "Diavolii" scapă graţie unei intervenţii fabuloase a lui Donnarumma.

Min. 89: Cartonaş roşu! Suso este eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Min. 85: Ocazie SPAL! Petagna, cât pe ce să restabilească egalitatea, mingea fiind deviată de Romagnoli, la fel ca la primul gol. De această dată, însă, balonul s-a dus în corner.

Min. 62: Gol AC Milan! Gonzalo Higuain marchează din şase metri şi sparge gheaţa după 12 meciuri la rând fără gol înscris în toate competiţiile, dintre care nouă în Serie A. Ultima oară, Higuain marcase pe 28 octombrie contra Sampdoriei.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Pauză pe San Siro.

Min. 36: Ocazie AC Milan. Bakayoko apare surprinzător în zona punctului de la 11 metri şi şutează din prima, după o pasă a lui Kessie, iar mingea trece puţin peste transversala porţii lui Gomis.

Min. 16: Gol AC Milan! Castillejo restabileşte egalitatea. Excelentă execuţie a mijlocaşului spaniol.

Min. 13: Gol SPAL! Petagna deschide scorul, după un şut deviat de Romagnoli.

Min. 8: Gol anulat AC Milan. Romagnoli reuşeşte să trimită mingea în poartă, însă golul este anulat pe motiv de ofsaid. Decizia a fost cât se poate de corectă.

Min. 1: A început meciul.


Înaintea acestui meci, "Diavolii" se află pe poziţia a opta, cu 28 de puncte, iar în cazul unui succes încheie anul pe loc european. SPAL se află pe 16, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: ac milanspalserie a 

viewscnt
Articole similare