Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan - Udinese 3-2. Meci nebun pe San Siro. Ante Rebic a adus victoria "diavolilor" la ultima fază. Theo Hernandez, gol de toată frumuseţea

VIDEO | AC Milan - Udinese 3-2. Meci nebun pe San Siro. Ante Rebic a adus victoria "diavolilor" la ultima fază. Theo Hernandez, gol de toată frumuseţea

Serie A

Comentarii

AC Milan a învins, duminică, pe San Siro, cu scorul de 3-2, formaţia Udinese, într-un meci din etapa a 20-a din Serie A.

Meciul de pe San Siro a fost plin de răsturnări de situaţie. Larsen a deschis scorul pentru oaspeţi încă din minutul 6, pentru ca Rebic să restabilească egalitatea în startul reprizei a doua. În minutul 72, Theo Hernandez, golgheterul-surpriză al lui AC Milan în acest sezon, şi-a adus pentru prima oară în avantaj echipa, cu un voleu năprasnic din marginea careului de 16 metri - al cincilea gol stagional pentru fundaşul stânga spaniol.

Bucuria "diavolilor" a ţinut însă doar 15 minute. Lasagna a restabilit din nou egalitatea, dar Rebic a făcut dubla la utlima fază, iar AC Milan s-a impus cu 3-2.

În urma acestui succes, AC Milan a acumulat 28 de puncte şi a urcat pe locul al optulea, la un singur punct de zona cupelor europene. Locul 6 este ocupat acum de Cagliari, care joacă duminică la GEnoa, după patru eşecuri la rând. Udinese ocupă locul 13, cu 24 de puncte.

VIDEO | AC Milan - Udinese 3-2 (Rebic 48, 90+3, T. Hernandez 72/Larsen 6, Lasagna 85)

Min. 90+3: GOL AC Milan! Ante Rebic duce scorul la 3-2.

Min. 85: GOL Udinese. Doar un sfert de oră s-au aflat "diavolii" în avantaj, Lasagna restabilind egalitatea.

Min. 72: GOL AC Milan. Theo Hernandez o aduce pe AC Milan în avantaj cu un voleu năprasnic din marginea careului de 16 metri. Fundaşul stânga spaniol este golgheterul "diavolilor" în acest sezon, cu cinci goluri înscrise în Serie A.

Min. 48: GOL AC Milan. Rebic restabileşte egalitatea, după un assist al lui Conti.

Min. 35: Ocazie AC Milan. Zlatan Ibrahimovic a fost la un pas de egalare. Atacantul suedez nu a reuşit însă să reia în poartă mingea aşezată aproape perfect de Theo Hernandez, dintr-o centrare din flancul stâng.

Min. 24: AC Milan cere penalty, pentru henţ, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Min. 6: GOL Udinese. Oaspeţii deschid scorul prin Larsen, după o ieşire hazardată dintre buturi a lui Donnarumma.

AC Milan este într-o creştere de formă în acest început de an. După victoria de etapa trecută, 2-0 cu Cagliari, Milan a eliminat-o la mijlocul săptămânii pe SPAL din Cupa Italiei. Totuşi, clubul rossonero au mari probleme în apărare, compartiment în care au disponibili doar patru jucători, dintre care unul este juniorul Gabbia. 

Udinese este pe locul 12 în Italia, dar are trei victorii consecutive şi a luat toate punctele puse în joc în acest an. Ultima victorie, etapa trecută, a fost împotriva lui Sassuolo, scor 3-0. În tur, în prima etapă a campionatului, Udinese a învins-o pe teren propriu, pe Milan, scor 1-0. 

Zlatan Ibrahimovic este anunţat în premieră titular pe San Siro, după revenirea în tricoul rossonero. Suedezul a marcat etapa trecută, în victoria cu Cagliari. 

ECHIPELE PROBABILE

AC Milan (4-4-2): Donnarumma - Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Castillejo, Kessie, Bennacer, Bonaventura - Andre Leao, Ibrahimovic
Absenţi: Leo Duarte, Biglia, Musacchio, Rodriguez, Calhanoglu, Calabria

Udinese (3-5-2): Musso - Becao, Troost-Ekong, Nuytinck - Larsen, Fofana, Mandragora, De Paul, Sema - Okaka, Lasagna 
Absenţi: Samir

Afla mai multe despre: ac milanudineseserie a 

viewscnt
Articole similare