Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AC Milan, victorie contra campioanei Napoli. Atalanta, Fiorentina şi Bologna au dat cât de multe goluri au putut

VIDEO | AC Milan, victorie contra campioanei Napoli. Atalanta, Fiorentina şi Bologna au dat cât de multe goluri au putut

Serie A

Comentarii

AC Milan îşi continuă seria excelentă de rezultate din 2024, după victoria cu Napoli, într-o zi de Serie A plină de goluri.

AC Milan - Napoli 1-0

AC Milan a trecut de Napoli în derby-ul rundei din Serie A şi a obţinut prima victorie acasă în faţa campioanei după 10 ani. Singurul gol al partidei de pe San Siro a fost reuşit de Theo Hernandez din pasa lui Rafa Leao. 

Politano a avut şansa egalării pentru Napoli, dar mingea a ocolit poarta apărată de Maignan. 

Rafa Leao a ratat desprinderea pe tabelă pentru Milan. Execuţia portughezului a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Gollini. 

AC Milan e pe podium la doar un punct de Juventus, echipa aflată pe 2, iar Pioli l-a egalat pe Sacchi la numărul de meciuri pe banca ”Diavolilor”, 220. 

Genoa - Atalanta 1-4

Atalanta a obţinut prima victorie în deplasare în acest an. A reuşit chiar pe terenul fostei echipe a lui Drăguşin, Genoa. Belgianul De Ketelaere a deschis scorul cu a patra reuşită în ultimele patru partide. 

Malinovskyi a egalat pentru echipa antrenată de Gilardino. După doar patru minute, Koopmeiners a adus-o din nou pe Atalanta în avatantaj. Zappacosta a făcut 3 la 1 în al 10-lea minut de prelungiri.

Revenit după o accidentare, omul adus de Atalanta în vară cu 30 de milioane de euro, El Bilal Toure, a dat primul său gol în acest sezon şi a închis tabela. 

Fiorentina - Frosinone 5-1

Fiorentina a demolat-o pe Frosinone în primul meci al zilei de Serie A. Pentru prima dată titular în tricoul trupei viola, Belotti a avut nevoie de un sfert de oră să marcheze primul său gol pentru Fiorentina.

Imediat, Ikone a dublat avantajul gazdelor. Până la pauză s-a făcut 3-0. Martinez Qaurta a punctat.

După reluarea jocului, scorul a luat proporţii. Al patrulea marcator a fost Nico Gonzalez. Argentinianul a marcat din nou în campionat după trei luni. Mazzitelli a înscris golul de onoare al lui Frosinone.

În final a marcat şi Barak, iar Fiorentina a bifat prima victorie în 2024 şi pe cea mai categorică a sezonului.

Bologna - Lecce 4-0

Bologna nu a avut nicio emoţie pe teren propriu cu Lecce. Echipa antrenată de Thiago Motta a deschis scorul în minutul 5 prin Beukema. La pauză, avantajul a fost de două goluri pentru gazde după reuşita lui Orsolini. 

Italianul a marcat superb şi în partea a doua şi a ajuns la opt reuşite în acest sezon de Serie A. 

Tabela a fost închisă de danezul Odgaard, venit de pe bancă. Bologna e pe 5 în clasament înainte unor echipe cu pretenţii ca Roma, Lazio şi Fiorentina, dar şi a campioanei Napoli.

Afla mai multe despre: serie aac milannapoli 

viewscnt
Articole similare