Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academia Rapid - AFC Rapid 5-1. Goluri fantastice înscrise de veteranul Pancu!

VIDEO | Academia Rapid - AFC Rapid 5-1. Goluri fantastice înscrise de veteranul Pancu!galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Telekom Sport 2 şi online pe telekomsport.ro, Academia Rapid a câştigat cu 5-1 partida jucată în Giuleşti cu AFC Rapid. Daniel Niculae, Daniel Pancu (2) şi Marian Vlada (2) au fost marcatorii echipei lui Constantin Schumacher.

De altfel, intrat pe teren în startul reprizei a doua, Daniel Pancu a reuşit două goluri fantastice. Academia Rapid revine astfel pe primul loc în Liga a 4-a, iar marţi va juca în deplasare cu Dinamo, pe un teren unde CSA Steaua s-a încurcat recent. 

Tot în această rundă, Steaua s-a impus cu 12-0 pe teren propriu în faţa Victoriei Bucureşti. Steaua şi Rapid vor juca meciul direct pe 14 aprilie, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Academia Rapid (4-2-3-1): Ignat - Voicu, Boian, Bratu, Stancu - Maftei, Lădaru, Burlacu, Niculae, Goge - Vlada


Min. 90+2 - Marian Vlada stabileşte scorul final: 5-1!

Min. 81 - Înscrie şi AFC Rapid

Min. 62 - Încă un gol fantastic înscris de Pancu!

Min. 59 - Gol superb înscris de Pancu din lovitură liberă!

Min 46 - Daniel Pancu a intrat în locul lui Vasile Maftei

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - Arbitrul pune capăt primei reprize. Academia conduce cu 2-0

Min. 29 - Marian Vlada dublează avantajul gazdelor

Min. 23 - Daniel Niculae deschide scorul în Giuleşti

Academia Rapid a revenit pe primul loc în Liga a 4-a, după ce Steaua s-a încurcat surprinzător la mijlocul săptămânii în partida cu Dinamo, scor final 2-2. Giuleştenii sunt singura echipă din această serie cu borna de 100 de goluri marcate depăşită. 

LIVE VIDEO Academia Rapid - AFC Rapid

AFC Rapid deţine o parte din palmares, însă fanii nu sunt alături de echipa lui Horia Manoliu. Mai mult, e posibil ca AFC să fie dezafiliată în şedinta Comitetului Executiv al FRF din 18 aprilie, din cauza datoriilor. 

Nou-veniţii Ionuţ Voicu, Vasile Maftei şi Marian Vlada s-au integrat excelent, ultimii doi trecându-şi deja şi numele pe lista marcatorilor. În partida cu Termo, Vlada a reuşit să înscrie nici mai mult, nici mai puţin de şapte goluri!

În ciuda gravelor probleme financiare cu care se confruntă - echipa nemaiputând juca acasă nici pe Giuleşti, dar nici pe Coresi, AFC Rapid ocupă o poziţie decentă în clasament, locul 7. O despart doar şase puncte de AFC Asalt, ocupanta ultimului loc care asigură prezenţa în play-off, însă e greu de crezut că o mai poate ajunge din urmă.

După acest meci, Academia Rapid va juca marţi derby-ul cu Dinamo, în deplasare, iar pe 14 aprilie se pregăeşte pentru marele meci cu CSA Steaua, programat pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: academia rapidafc rapidliga a 4-agiulesti 

viewscnt
Articole similare