Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academia Rapid - Comprest GIM 3-0. Victorie lejeră pentru giuleşteni. Urmează meciurile cu Victoria şi Steaua

VIDEO | Academia Rapid - Comprest GIM 3-0. Victorie lejeră pentru giuleşteni. Urmează meciurile cu Victoria şi Steauagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Telekom Sport 1 şi online pe telekomsport.ro, Academia Rapid s-a impus cu 3-0 în partida jucată în Giuleşti împotriva formaţiei Comprest GIM. Golurile au fost marcate de Bărbălău, Burlacu şi Vlada.

Gazdele au avut parte de un moment dificil în prelungirile primei reprize, când Stancu a fost eliminat, iar arbitrul a dictat penalty pentru Comprest. Ciculescu a parat însă lovitura de la 11 metri. Pe banca giuleştenilor s-a aflat şi Daniel Pancu. 

Marţi, de la ora 19:30, Rapid joacă tot acasă cu Victoria, iar sâmbătă este programat marele derby cu Steaua, pe Arena Naţională. 

ECHIPA DE START

Academia Rapid (4-3-3): Ciuculescu - Boian, Maftei, Iacob, Stancu - Olariu, Duriţă, D. Niculae - Burlacu, Bărbălău, Vlada

Min. 90+2 - Final de meci

Min. 78 - GOOOL RAPID! Vlada marchează, profitând de o eroare a portarului advers

Min. 63 - Oaspeţii rămân şi ei în 10 după o fază asemănătoare celei la care Stancu a fost eliminat

Min. 47 - A început repriza a doua

Min. 45+3 - Finalul primei reprize

Min. 45+2 - Ciuculescu apără lovitura de la 11 metri

Min. 45 - Stancu faultează în postură de ultima apărător şi este eliminat. În plus, oaspeţii primesc penalty

Min. 41 - GOOOL RAPID! Burlacu este pe fază şi dublează avantajul gazdelor

Min. 28 - GOOOL RAPID! Bărbălău deschide scorul cu ceva emoţii

Min. 1 - A început meciul

Daniel Pancu şi-a revenit după întinderea suferită în urmă cu o săptămână şi se află pe banca de rezerve


Echipa lui Constantin Schumacher vine după o victorie chinuită, dar importantă, pe terenul lui Dinamo, acolo unde CSA Steaua nu a câştigat. Academia Rapid are în acest moment 50 de puncte după 19 etape, însă sunt şanse mari ca giuleştenii să mai piardă încă 3 puncte la masa verde după ce s-a dovedit că l-ar fi folosit pe Muscalu, jucător nelegitimat de AMFB, şi la meciul cu Victoria.

LIVE VIDEO Academia Rapid - Comprest GIM

Totul poate fi reglat însă în play-off-ul pentru promovare. Indiferent de numărul de puncte care va fi înregistrat în dreptul fiecărei echipe din Liga a 4-a, seria pe Bucureşti, la finalul sezonului regulat, în play-off primele patru clasate vor intra cu 4 puncte (locul 1), 3 puncte (locul 2), 2 puncte (locul 3) şi 1 puncte (locul 4).

Mai mult, săptămâna viitoare este programat marele derby cu CSA Steaua, pe Arena Naţională, eveniment la care sunt aşteptaţi în tribune peste 20.000 de rapidişti, în condiţiile în care CSA va organiza meciul. 

Comprest este o echipă redutabilă, care ocupă locul 7 în clasament. Marchează goluri cu uşurinţă, însă nu are şanse prea mari să producă surpriza în Giuleşti ţinând cont de diferenţa clară de valoare. 

Afla mai multe despre: academia rapidcomprest gimliga a 4-agiulesti 

viewscnt
Articole similare