Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academia Rapid - Tricolor, 4-0. Victorie lejeră pentru giuleşteni

VIDEO | Academia Rapid - Tricolor, 4-0. Victorie lejeră pentru giuleşteni

Fotbal intern

Comentarii

Echipa de fotbal Academia Rapid a câştigat, vineri, pe teren propriu, partida cu Tricolor, scorul 4-0, în barajul de calificare în Liga a 3-a. Urmează CSA Steaua - FC Dinamo, în direct la Telekom Sport 1.

LIVE VIDEO | ACADEMIA RAPID - TRICOLOR 4-0 (Daniel Niculae 20, 55, Voicu 69, Lădaru 89)

Repriza II

Telekom Sport LIVE
Posted by Telekom Sport Romania on Friday, May 25, 2018

Repriza I

Telekom Sport LIVE
Posted by Telekom Sport Romania on Friday, May 25, 2018

Favorita la calificarea în Liga a treia a început barajul de calificare cu o victorie. Giuleştenii au trecut fără prea mari dificultăţi de Tricolor, ocupanta locului trei în campionatul regulat.

În prima repriză, rapidiştii au reuşit să treacă peste şocul întâlnirii cu ”Ronaldo” (vezi aici detalii) şi au marcat în minutul 20, intrând în avantaj la cabine. În repriza secundă, ”alb-vişiniii” au apăsat pedala de acceleraţie şi au mai marcat în alte trei rânduri prin Niculae, Voicu şi Lădaru.

FINAL

min. 89: GOOOL Rapid! Lădaru marchează printr-o execuţie de fineţe.

min. 69: GOOOL Rapid! Niculae dă o pasă excelentă, iar Voicu îl ”execută” cu siguranţă pe portarul celor de la Tricolor.

min. 55: GOOOL Rapid! Daniel Niculae face ”dubla”.

min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ (1-0)

min. 20: GOOOL Rapid! Daniel Niculae deschide scorul cu o lovitură de cap.

min. 1: A început partida!

Rapid începe play-off-ul din postura de lider, după ce a încheiat sezonul regulat pe primul loc. Conform regulamentului, câştigătoarea sezonului regulat ia startul în play-off cu trei puncte, locul 2 cu două puncte, locul 3 cu un punct, în timp ce ocupanta locului 4 o ia de la zero.

În sezonul regulat, Academia Rapid s-a clasat pe primul loc, cu 77 de puncte. Singura înfrângere a giuleştenilor a venit la "masa verde", în faţa celor de la AS Tricolor, din cauza utilizării unui fotbalist fără drept de joc. Pe teren, Academia Rapid câştigase cu 3-1.

Locul doi a fost ocupat de CSA Steaua, cu 73 de puncte, după ce roş-albaştrii au înregistrat 23 de victorii, 4 remize şi o singură înfrângere, suferită în faţa liderului, Academia Rapid, scor 1-3. Meciul tur dintre cele două formaţii se încheiase la egalitate, scor 1-1.

Afla mai multe despre: academia rapid tricolorrapid tricolorliga 4,  

viewscnt
Articole similare