Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni a obţinut a treia victorie consecutivă în play-out, în deplasarea de la FC Hermannstadt

VIDEO | Academica Clinceni a obţinut a treia victorie consecutivă în play-out, în deplasarea de la FC Hermannstadt

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni s-a impus pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0 (1-0), vineri, într-o partidă din etapa cu numărul cinci din play-out, la Sibiu.

 VIDEO | Hermannstadt - Academica Clinceni 0-1 (Patriche 58)


Min. 85: Ocazie imensă pentru Hermannstadt! Extraordinară parada lui Vâlceanu, la lovitura de cap a lui Debeljuh.

Min. 58: GOOOLLL Academica Clinceni! Răzvan Patriche deschide scorul pentru formaţia din Clinceni.

A început repriza secundă!

Pauză la Sibiu!

Min. 45+1: Debeljuh nu a putut încadra şutul pe spaţiul porţii adverse, din poziţie excelentă. 

Min. 42: Şutul lui Opruţ s-a dus la o palmă de poarta ilfovenilor!

Min. 21: Joalisson, din nou la finalizare! Şutul său a trecut la un metru de vinclul porţii adverse.

Min. 12: Hermannstadt, din nou aproape de gol! Munoz a alunecat, mingea a fost recuperată de Debeljuh, însă atacantul a fost ajuns din urmă şi blocat fantastic de Patriche.

Min. 9: Ocazie Hermannstadt! Şutul lui Joalisson a trecut peste poartă, fără probleme pentru Vâlceanu.

Min. 1: A început partida de la Sibiu!


Echipele de start:

  • Hermannstadt: Cristiano - Voda, Ousmane Viera, I. Stoica, Opruţ - R. Pires, Dâlbea - Jo, Debeljuh, S. Buşu - Ad. Bălan
  • Rezerve: I. Pop, Luchin, Tiago Almeida, Tătar, Dumitriu, P. Petrescu, Caiado, Yazalde
  • Academica Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, R. Patriche, Munoz, Dobrescu - Şut, Cebotaru, Dobrescu - Susu, Vojtus, Buziuc
  • Rezerve: Ureche, Fl. Achim, J. Markovic,. Kontoes, Ventura, R. Ion, Fl. Bejan, Merloi, B. Ilie

Hermannstadt e pe locul 11, ultimul care asigură prezenţa în Liga 1, cu 18 puncte, şi are nevoie de o victorie, pentru a lua avans faţă de Chindia, Dinamo şi Poli Iaşi. Sibienii au schimbat antrenorul, înainte de reluarea Ligii 1. Vasile Miriuţă a fost înlocuit cu Ruben Albes, dar spaniolul a avut un debut de coşmar, cu Viitorul. 

De cealaltă parte, Academica Clinceni e pe val, după cele două victorii consecutive cu Poli Iaşi şi Chindia Târgovişte, scor 1-0 în ambele partide. 

Ilie Poenaru: "Putem profita de perioada asta a lor de schimbare"

"Venim după două rezultate foarte bune (1-0 cu CSM Poli Iaşi şi 1-0 cu Chindia Târgovişte)... De fapt, e prima oară când legăm două victorii la rând şi asta mă bucură. La fel cum mă bucură faptul că de două meciuri nu primim gol.

Într-adevăr, nu mai reuşim să ne creăm atât de multe ocazii ca înainte, dar până la urmă scopul scuză mijloacele, iar asta e foarte important pentru noi. Am reuşit să fim mult mai încrezători în şansa noastră. Aşa că mergem la Sibiu pentru a încerca să obţinem a treia victorie consecutivă. De ce nu?", a afirmat Poenaru, conform paginii oficiale de Facebook a clubului ilfovean.

"Ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu cu o echipă foarte bună, cu reale calităţi, o echipă care se află în plin proces de schimbare atât ca sistem, cât şi ca jucători. Ştim stilul spaniol (Hermannstadt e antrenată de Ruben Albes), însă noi putem profita de perioada asta a lor de schimbare. Am studiat FC Hermannstadt şi chiar dacă a pierdut cu FC Viitorul a reuşit atunci să dea o replică bună în multe momente ale jocului.

Are jucători de calitate care pot face diferenţa şi te pot surprinde la orice fază. Să sperăm că vom arăta bine, iar partea ofensivă va funcţiona. Ne dorim să nu primim gol şi vom încerca să luăm toate cele 3 puncte", a mai spus tehnicianul ilfovenilor. 

 

Afla mai multe despre: hermannstatacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare