Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0. Vojtus a dat lovitura pentru formaţia lui Ilie Poenaru! Yameogo a fost eliminat pe final

VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0. Vojtus a dat lovitura pentru formaţia lui Ilie Poenaru! Yameogo a fost eliminat pe final

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni - Chindia Târgovişte s-a terminat 1-0, la Clinceni, partidă decisă de golul marcat de Jakub Vojtus, în minutul 54. Yameogo de la Chindia Târgovişte a fost eliminat în minutul 90+4.

Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0 (Vojtus 54)

Echipele de start:

CLINCENI: Vâlceanu - G. Matei, Patriche, Munoz, Dobrescu - Cebotaru, Albu, Susu - Merloi, Vojtus, Buziuc
Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Markovic, Kontoes, Ventura, Robert Ion, Bejan, Adrian Şut, Ilie

CHINDIA: Aioani - Martac, Piţian, Diallo, Corbu - Neguţ, Novac, Bic - Barbu - Ivancic, Berisha
Rezerve: Moldovan, Benga, Dinu, Dumitraşcu, Raţă, Liviu Mihai, Yameogo, Dangubic, Piftor

Min. 90+7: Final de meci.


Min. 90+4: Yameogo de la Chindia Târgovişte este eliminat!


Min. 54: GOL Academica Clinceni! Vojtus înscrie cu un şut din 14 metri, plasat, după ce a preluat elegant pe piept.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45+2: Pauză.


Min. 35: Ocazie Clinceni! Vojtus pune capul la o centrare din dreapta, încearcă să dea de unde vine, dar mingea trece pe lâgnă poartă.


Min. 30: Gol anulat Chindia! Berisha trage în diagonală şi îl învinge pe portarul Vâlceanu, însă arbitrul Marius Avram anulează reuşita pentru un fault în atac petrecut în prealabil.


Min. 1: A început meciul!


În sezonul regulat, Academica Clinceni a defilat în confruntările disputate contra Chindiei Târgovişte. Ilfovenii au câştigat cu 3-1 acasă şi cu 5-2 în deplasare. Cele două formaţii sunt vecine de clasament în play-out, pe locurile 6, respectiv 5. Clinceni şi Târgovişte au însă acelaşi număr de puncte, 17

Clinceni a câştigat înainte de acest meci în Copou, scor 1-0. În primul meci de după pandemie, ilfovenii au fost însă învinşi la scor de neprezentare de către Voluntari. Academica are trei înfrângeri din ultimele patru runde.

Terenul propriu nu îi prieşte echipei lui Ilie Poenaru, care a pierdut tot în acest an. Ultimul succes de acasă a fost pe 9 noiembrie 2019, cu Poli Iaşi, scor 1-0.

Academica Clinceni - Chindia Târgovişte, LIVE VIDEO, luni, ora 17:00, Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Chindiei i s-a amânat un meci, primul de după pandemie. Partida s-a amânat din cauza cazului de coronavirus găsit la adversar. A jucat în schimb un amical contra Craiovei, câştigat cu scorul de 1-0. În primul meci oficial, echipa lui Viorel Moldovan a întâlnit-o pe Viitorul, formaţie pe care a învins-o cu scorul de 2-1, golul decisiv fiind marcat în minutul 89.

Acesta va fi cel de-al 14 duel direct dintre cele două formaţii. Nu s-a înregistrat niciodată un rezultat de egalitate. Chindia are nouă victorii, în timp ce Academica se laudă cu nouă succese. Chindia are cinci victorii din şapte deplasări la Clinceni.

Târgoviştenii au suferit o singură înfrângere pe teren străin în ultimele deplasări, scor 0-1, la Sibiu.

 

Afla mai multe despre: clincenitargovisteliga 1live 

viewscnt
Articole similare