Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni defilează în play-out, însă jucătorii trag un semnal de alarmă: "Salariile nu le-am mai luat de trei luni"

VIDEO | Academica Clinceni defilează în play-out, însă jucătorii trag un semnal de alarmă: "Salariile nu le-am mai luat de trei luni"

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a câştigat din nou cu 1-0 şi în deplasarea de la Hermannstadt, iar acum ilfovenii au trei victorii consecutive cu acelaşi scor. După cele şase etape disputate din play-out, echipa lui Ilie Poenaru are 23 de puncte şi este pe locul trei în clasament.

"Este o performanţă pentru noi, îi felicit pe băieţi pentru rezultat, pentru atitudine. E important că am ajuns la trei meciuri fără gol primit. Avem o organizare foarte bună, nu primim gol de la echipe bune şi asta nu poate decât să mă bucure.

Am foarte mulţi copii, mulţi tineri care nu pot gestiona anumite momente, dar mă bucur că toţi ceilalţi care au experienţă au ştiut să îi ia alături de ei şi pe cei mai tineri. I-au făcut să înţeleagă că, pe lângă plăcere, la fotbal e şi presiune. E bine, dar trebuie să ne gândim că mai avem mult până departe. Vom întâlni echipe care au rezultate foarte bune, aşa că trebuie să ne pregătim bine pentru ce urmează.

Nimeni nu a crezut în noi, am auzit voci că suntem victime sigure, tocmai de asta le-am transmis din nebunia mea, din dorinţa mea şi jucătorilor. Uite că am reuşit să creez un grup unit, să îmbin tinereţea cu experienţa şi am făcut un grup puternic care îşi doreşte să demonstreze că merită mult mai mult şi lasă o impresie foarte bună în acest campionat" , a spus Ilie Poenaru.

"Este un gol foarte important, nici nu mai ţin minte de când nu am mai avut trei victorii la rând. Trei victorii muncite, am avut şi ceva noroc în acest meci, dar mă bucur enorm că am reuşit să scoatem capul de la locurile retrogradabile şi sper să o ţinem tot aşa şi să ne salvăm.

La Voluntari a fost un 0-3 cam nemeritat. A fost singurul meci în care am jucat mai mult fotbal şi am fost taxaţi. În astea trei meciuri, nu am jucat la fel de mult fotbal, dar am avut şi noroc, Dumnezeu a ţinut cu noi. E senzaţional că am obţinut 9 puncte în trei meciuri. Principalul obiectiv e să ne salvăm, apoi putem face şi spectacol dacă ne salvăm" , a declarat Răzvan Patriche.

"N-au fost foarte multe şuturi trimise de ei pe poartă, însă au atacat poziţional, au avut centrări foarte bune. Într-adevăr, am avut o intervenţie crucială în ultimele minute şi mă bucur foarte mult pentru acest rezultat.

Sper să nu ne mai oprim până la finalul play-out-ului. Am legat trei victorii şi am ieşit din acea zonă de jos. Sperăm acum să nu mai revenim acolo. Asta trebuie să faci dacă vrei să rămâi în Liga I, să legi victorii. Am suferit, am ştiut să suferim şi e al treilea meci în care nu primim gol.

Stăm destul de rău cu salariile, avem mai bine de trei luni de luat din urmă, dar e adevărat că avem prime. Am avut primă pentru trei meciuri legate, din fericire, au fost chiar aceste trei victorii şi aşteptăm să vedem acum ce va veni şi din salarii" , a spus Octavian Vâlceanu.

Afla mai multe despre: clinceni 

viewscnt
Articole similare