Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica Clinceni - Farul 1-0! Gazdele revin pe locul doi. Reacţia lui Marica

Liga 2

Comentarii

Academica Clinceni s-a impus în partida cu Farul, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa 22 a Ligii a 2-a. Singurul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Barbu, în minutul 17.

Graţie acestui rezultat, Academica ajunge la 48 de puncte şi ocupă locul 2 în campionat, la o lungime în spatele liderului Sportul Snagov.
 
Chindia a rezistat doar o zi pe primul loc în liga a doua. Sportul Snagov a câştigat cu  2-1 meciul cu Daco Getica şi e din nou lider. Pe doi a urcat Academica Clinceni.

"Mai avem mult de muncă, mult de lucru însă zic eu că suntem pe drumul cel bun, am făcut faţă, poate chiar puteam obţine un rezultat de egalitate. Farul acum se vede altfel, avem jucători de valoare şi uşor, uşor vom forma un grup puternic", a declarat Ciprian Marica după meci.

Partida a fost urmărită din tribune de mai mulţi oameni de fotbal, printre care s-au numărat Ioan Andone (manager general la FC Voluntari) şi Mihai Stoica (director sportiv FCSB).
 
 
LIVE VIDEO | Academica Clinceni - Farul 1-0 (Barbu 17)

Min. 17: GOOOL Clinceni! Barbu deschide scorul pentru gazde.

 
Farul este pe loc retrogradabil înaintea reluării campionatului în liga secundă. Iar constănţenii au parte de un debut în 2019 extrem de dificil. Vor juca pe terenul celor de la Academica Clinceni, dar Petre Grigoraş are motive să fie încrezător. 
 
"Am făcut o schimbare majoră la nivelul lotului, au venit jucători cu CV interesant, valoroşi, care vor avea un cuvânt greu de spus în Liga a doua. Putem scoate un rezultat bun, ne interesează foarte mult să avem încredere în noi, să dăm încredere publicului să vină să ne susţină. Va fi un meci extrem de dificil, o echipă puternică, care a avut rezultate foarte bune în tur, au 7-8 jucători care joacă de vreo 3 ani împreună, plusează la omogenitate, foarte greu de învins pe teren propriu. Suntem pregătiţi, nu ştiu dacă 100%, dar valoarea jucătorilor îmi dă speranţe că mâine putem face un joc bun şi putem scoate un rezultat favorabil" a spus Petre Grigoraş înaintea întâlnirii din etapa a 22-a a Ligii a 2-a. 
 
Academica este acum pe locul trei în clasament, după ce a fost depăşită de Chindia care a câştigat prima partidă a rundei cu Aerostar Bacău. Cel mai sonor nume ajuns la echipa din Ilfov în această iarnă este cel al lui Paul Pîrvulescu, fostul fotbalist al celor de la FCSB. Trupa antrenată de Ilie Poenaru este singura din acest sezon care nu are nicio remiză. iar pe teren propriu, Academica a peirdut doar în faţa primelor două clasate în acest moment, Chindia şi Sportul Snagov. 

Afla mai multe despre: academica clincenifarul 

viewscnt
Articole similare