Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Academica şi FC Botoşani au remizat la Clinceni. Punct smuls de gazde în inferioritate numerică

 VIDEO | Academica şi FC Botoşani au remizat la Clinceni. Punct smuls de gazde în inferioritate numerică

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni au încheiat la egalitate FC Botoşani, scor 1-1 (0-0), partida din etapa a 21-a a Ligii 1. Botoşănenii au deschis scorul în minutul 53, prin neamţul Ofosu, însă Adrian Şut, fotbalistul împrumutat de la FCSB a restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de final. Clinceni evolua în 10 oameni, după ce Paul Pârvulescu a primit cartonaşul roşu, pentru cumul de cartonaşe galbene, în minutul 71.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FC Botoşani 1-1 (Şut 80`/Ofosu 53`)


Min. 80: GOOOOLLL CLINCENI! Adrian Şut îl învinge pe portarul Pap cu o lovitură de cap.

Min. 71: Academica Clinceni, în inferioritate! Paul Pârvulescu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la vestiare mai devreme.

Min. 53: GOOOLLL FC BOTOŞANI! Ofosu marchează din pasa foarte bună a lui Ashkovski.

Min. 45+2: FC Botoşani, aproape de goool!! Ofosur reia cu capul din poziţie excelentă, nemarcat, însă Vâlceanu are un reflex de zile mari.

Min. 45+1: Ocazie bună pentru Botoşani! Şutul bun al lui Roman este respins de Vâlceanu, cu greutate, în corner!

Min. 13: Jucătorii Academicii continuă să tragă pe spaţiul porţii lui Pap. Buziuc a fost la finalizare de aceasă dată, însă şutul său a fost moale.

Min. 9: Din nou Clinceni în ofensivă. Şutul lui Pârvulescu este reţinut cu siguranţă de Pap.

Min. 8: Lovitura lui Şut este respins cu greu de Pap, în corner!

Min. 4: Replică a moldovenilor! Ofosu este aproape de deschiderea scorului, după ce şutul său este deviat la o palmă de bara porţii lui Vâlceanu.

Min. 2: Ocazie bună pentru Clinceni. Achim a fost aproape de deschiderea scorului, după ce a profitat e o greşeală a adversarului.

Min. 1: A început partida de la Clinceni!


Echipele de start:

Clinceni: Vâlceanu - Matei, Rauţă, Patriche, Pârvulescu - Achim, Şut, Buziuc, R.Ion, Cebotaru - Vojtus.
Rezerve: Ureche, Dobrescu, Merloi, Cr.Dumitru, Popescu, Deretti, Ilie.
Antrenor: Ilie Poenaru.

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez, Ongenda, Ashkovski, M.Roman - Ofosu.
Rezerve: Hankic, Patache, Moescu, E.Florescu, Moussa, Ebenhofer, Keyta.
Antrenor: Marius Croitoru.


Ilfovenii au doar 4 zile de pauză după ce au jucat marţi în etapa precedentă de campionat din cauza ceţii care a amânat întâlnirea lor de la Sfântu Gheorghe, programată iniţial pentru luni. Înfrângerea la scor i-a făcut pe oamenii lui Ilie Poenaru să rămâne pe loc de baraj, la egalitate cu penultima clasată, Hermannstadt şi la un punct în spatele celor de la Chindia. Atuul Academicii este însă terenul propriu acolo unde Buziuc & Co nu au fost învinşi până acum în Liga 1. Şi nici în Cupa României acolo unde ilfovenii au dat chiar peste FC Botoşani, de care au trecut cu 2-0 pentru o calificare în sferturile de finală.

  • LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FC Botoşani, sâmbătă, ora 13:00, Telekom Sport 1

De partea cealaltă, pentru FC Botoşani meciul reprezintă o bună oportunitate pentru a se apropia sau chiar ajunge pe loc de la play-off. Moldovenii au acum 29 de puncte şi sunt la doar o lungime în spatele celor de la Gaz Metan Mediaş înaintea etapei cu numărul 21 din acest sezon. Echipa lui Croitoru vine după un succes extrem de important în faţa campioanei CFR Cluj care îi face şi mai încrezători pe Roman & Co înaintea ultimelor două etape care mai sunt de jucat în acest an. FC Botoşani este o echipă de speriat atunci când se joacă în deplasare. Din 10 meciuri în acest sezon, moldovenii au pierdut doar două dintre ele, cu U Craiova şi CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: academica clincenifc botoşani 

viewscnt
Articole similare