Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accident îngrozitor în Moto GP. Dani Pedrosa a zburat deasupra celorlalţi piloţi. Manevră teribilă a lui Lorenzo

VIDEO | Accident îngrozitor în Moto GP. Dani Pedrosa a zburat deasupra celorlalţi piloţi. Manevră teribilă a lui Lorenzo
Comentarii

Spaniolul Marc Marquez (Honda) a câştigat Marele Premiu al Spaniei pe circuitul Jerez de la Frontera (Andaluzia), după 25 de tururi (110,575 km).

Pe locul al doilea s-a clasat francezul Johann Zarco (Yamaha Tech3), la 5 sec. 241/1000, care a profitat însă de o cădere colectivă în care au fost implicaţi spaniolii Dani Pedrosa (Honda), Jorge Lorenzo (Ducati) şi italianul Andrea Dovizioso (Ducati).

Cu opt tururi înainte de finalul cursei, o manevră riscantă a lui Jorge Lorenzo a provocat un accident în lanţ pe circuit. Cel mai rău a ieşit Dani Pedrosa, care a zburat, la propriu, deasupra lui Dovizioso şi a lui Lorenzo. Din fericire, nimeni n-a fost rănit, iar cei trei implicaţi în accident au părăsit circuitul pe propriile picioare.

Lider în clasamentul Campionatului Mondial, după 4 manşe din 19, este Marc Marquez cu 70 pct, urmat de Johann Zarco, 58 pct şi de spaniolul Maverick Vinales (Yamaha), 50 pct.

Afla mai multe despre: moto gpdoviziosolorenzopedrosahondaducati 

viewscnt
Articole similare