Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accident la metroul din Roma: 20 de fani ai ŢSKA Moscova răniţi, dintre care cinci grav, după ce o scară rulantă a cedat

VIDEO | Accident la metroul din Roma: 20 de fani ai ŢSKA Moscova răniţi, dintre care cinci grav, după ce o scară rulantă a cedat
Comentarii

O scară rulantă a cedat, marţi seară, la staţia Repubblica a metroului din Roma, accident în care au fost răniţi 20 de fani ai echipei ŢSKA Moscova, dintre care cinci grav, informează gazzetta.it. SuporteriiŢSKA Moscova se îndreptau către Stadio Olimpico, pentru meciul cu AS Roma din Liga Campionilor.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 19.00, oră la care staţia este de obicei foarte aglomerată. Unul dintre fanii ruşi a suferit o amputare parţială a piciorului. Staţia de metrou a fost închisă.

Gazzetta scrie că mulţi suporteri erau în stare de ebrietate şi au început să sară pe scara rulantă, care a cedat în aceste condiţii.

De asemnea, la stadion s-au înregistrate incidente, doi ruşi şi un italian fiind reţinuţi de poliţie. Un alt rus a fost înjunghiat într-o încăierare a grupurilor ultras ale celor două echipe.

Meciul AS Roma - ŢSKA Moscova se dispută de la ora locală 21.00, 22.00 în România, în etapa III-a a Grupei G a Ligii Campionilor.

 

 

Afla mai multe despre: metrouincidentroma 

viewscnt
Articole similare