Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentare horror suferită de Bernd Leno! Portarul lui Arsenal a ieşit pe targă şi a urlat la adversarul care l-a "rupt"

VIDEO | Accidentare horror suferită de Bernd Leno! Portarul lui Arsenal a ieşit pe targă şi a urlat la adversarul care l-a "rupt"

Arsenal

Comentarii

Bernd Leno (28 de ani) a suferit o accidentare horror în timpul partidei Arsenal - Brighton. Goalkeeperul german a fost scos pe targă, după ce s-a accidentat grav la genunchi.

Arsenal s-a deplasat la Brighton cu gândul să răzbune înfrângerea usturătoare suferită contra lui Manchester City în etapa trecută, însă a primit o lovitură grea, cu cinci minute înainte de pauză. Bernd Leno, portarul titular al "tunarilor" s-a accidentat grav la genunchi. Portarul a aterizat prost, după ce s-a înălţat să reţină o minge din faţă lui Maupay.

Leno a căzut prost şi i-a fugit genunchiul rău. Goalkeeperul a ieşit pe targă, după ce a primit îngrijri medicale. Cel mai probabl, neamţul a suferit o ruptură de ligamente, care va necesita operaţie şi îl va ţine departe de gazon pentru cel puţin şase luni.

Totuşi, la ieşirea din teren - pe targă -, Leno a găsit puterea să-i reproşeze lui Maurice Maupay că l-a jenat intenţionat în momentul accidentării. Locul lui Bernd Leno în poarta lui Arsenal a fost luat de Emiliano Martinez.

Afla mai multe despre: bernd lenoaccidentarearsenalvideo 

viewscnt
Articole similare