Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Accidentare îngrozitoare pentru fundaşul lui Ajax. Daley Blind ar putea să nu mai joace în acest sezon

VIDEO | Accidentare îngrozitoare pentru fundaşul lui Ajax. Daley Blind ar putea să nu mai joace în acest sezongalerie foto
Comentarii

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, că probabil fotbalistul Daley Blind, care s-a accidentat la naţionala Olandei, nu va mai juca în acest sezon.

Daley Blind este fundaşul celor de la Ajax, care în trecut a evoluat în tricoul lui Manchester United. Olandezul s-a accidentat foarte grav la meciul echipei naţionale pentru preliminariile Campionatului Mondial şi riscă să nu mai evolueze în niciun meci din acest sezon.

Accidentare îngrozitoare pentru fundaşul lui Ajax. Daley Blind ar putea să nu mai joace în acest sezon

"Astăzi, după investigaţiile făcute la spital s-a descoperit că nu am vreo problemă la genunchi, dar am ruptură de ligament la gleznă. Cred că sezonul meu la Ajax este încheiat. Voi fi operat săptămâna viitoare. Dacă recuperarea va recurge bine, sper că voi putea participa la Campionatul European în această vară. Evident, sunt foarte dezamăgit. Jucăm fotbal ca să câştigăm trofee, iar aceste trofee se vor câştiga lunile viitoare. Mi-aş fi dorit să fiu acolo. A fost un sezon minunat cu Ajax până acum", a declarat Blind pentru site-ul oficial al grupării olandeze.

Daley Blind s-a accidentat marţi, la meciul Gibraltar – Olanda, scor 0-7, din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Fundaşul olandez are 31 de ani şi este evaluat la 15 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: daley blind 

viewscnt
Articole similare